Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OPINIE Costin Cavaşi | Marile rivalităţi se joacă acum doar pe hârtie

OPINIE Costin Cavaşi | Marile rivalităţi se joacă acum doar pe hârtie

Diverse

Comentarii

Spiralăm accelerat în adâncimile psihozei. Teama pune stăpânire, click după click, şi pe cei mai îndrăzneţi. Aproape fără excepţie, fiecare ştire nouă este atinsă de COVID 19.

Timpul s-a oprit în sport. Şi s-a oprit fără frânare,  în plină viteză, într-un perete urât şi rece, peste care zgomotul tribunelor nu mai trece. Ecourile de ieri, de alaltăieri, de acum două luni se amestecă disonant într-un trecut care fuge de noi din ce în ce mai repede.

Şi totuşi, în loc să rămânem captivi în acest prezent – unde mingile lovite până weekend-ul trecut de Messi sau Ronaldo se desumfla încet într-o plasă, unde liniile ţinute curate de loviturile magice ale lui Federer, Nadal sau Nole acum se ascund sub praf –, am putea să întoarcem totul un pic în favoarea noastră. Măcar de dragul acelor discuţii interminabile despre ”dacă acum s-ar trage linie, cine ar fi cel mai bun?”

Acum, măcar pentru o vreme, peste linia asta trasă apăsat nu trece nimeni! Niciun gol în plus, niciun Mare Şlem, niciun titlu mondial, nicio medalie de aur nu pot să modifice palmaresul celor pe care noi îi considerăm cei mai buni. Rivalităţi.

Messi sau Ronaldo? Nadal sau Federer? Lebron sau Jordan?

Avem un pic de timp acum să ne bucurăm de argumente. În săptămânile următoare, o să începem pe www.telekomsport.ro o serie de cinci episoade, unde votul şi propunerile voastre vor fi cele mai importante.

APASĂ AICI PENTRU  Episodul 1: Roger Federer sau Rafael Nadal? THE GOAT

Afla mai multe despre: cavasi 

viewscnt
Articole similare