Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Opinie dură despre şansele lui Dinamo de a rămâne în Superligă: „Va fi foarte greu să reziste!”

Opinie dură despre şansele lui Dinamo de a rămâne în Superligă: „Va fi foarte greu să reziste!”

Dinamo București

Comentarii

Cristi Tănase, fostul căpitan al celor de la FCSB, şi-a exprimat punctul de vedere în privinţa şanselor lui Dinamo de a evita retrogradarea în acest sezon.

Opinie dură despre şansele lui Dinamo de a rămâne în Superligă: „Va fi foarte greu să reziste!”

Cristi Tănase e de părere că Dinamo nu poate rămâne pe prima scenă a fotbalului românesc cu lotul avut în Liga 2. Fostul mijlocaş al FCSB-ului a tras un semnal de alarmă şi crede că dinamoviştii au nevoie de întăriri cât de repede posibil.

„Dinamo va fi foarte greu să reziste în Liga 1, dacă nu investeşte şi nu aduce jucători de valoare. Sezonul trecut, a fost un minuc că n-au fost "câinii" în Liga 1. Acestea sunt meciurile adevărate, cu echipele cu nume, cu tradiţie, altceva este să participi sau să asişti la fotbal cu 30.000 de oameni în tribune", a spus Cristi Tănase, potrivit GSP.

Dinamo a reuşit primul punct în Superligă, iar Ovidiu Burcă nu se opreşte: ”Echipa mea e din ce în mai bine”. Laude pentru Croitoru

Dinamo va juca în compania formaţiei FC Botoşani, în etapa a cincea din Superliga României, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

În conferinţa de presă premergătoare partidei, Ovidiu Burcă a prefaţat cum va decurge duelul şi se îşi doreşte ca echipa sa să controleze jocul şi să reuşească prima victorie din acest sezon.

”Ne va aştepta un meci mai dificil decât pare la prima vedere, întâlnim o echipă cu jucători cu calitate, cu un antrenor care cunoaşte bine mediul de acolo. 

Marius Croitoru a realizat lucruri foarte frumoase la Botoşani, acum încearcă să formeze o echipă competitivă, la fel ca noi. Nu îi e uşor, deşi a adus mulţi jucători noi, cu mare calitate.

Ne aşteaptă un meci dificil pentru că şi ei sunt în criză de puncte. De asemenea, eu simt că echipa mea e de la zi la zi mai bine, jucătorii care au venit au crescut foarte mult nivelul lotului, intensitatea în antrenamente, iar din acest punct de vedere suntem pe drumul cel bun.

Va fi un meci de luptă, de angajament, trebuie să fim foarte concentraţi. Încercăm să controlăm jocul, ne dorim ca suporterii să aibă răbdare şi să ne susţină din primul până în ultimul minut”, a declarat Burcă, înainte meci.

Afla mai multe despre: dinamosuperligacristi tanase 

viewscnt
Articole similare