Experiențe împreună.
You are here:

Opriţi-vă din tot ce faceţi şi aruncaţi o privire la asta! VIDEO | "Noul Neymar", gol FABULOS la debutul pentru Real Madrid

Opriţi-vă din tot ce faceţi şi aruncaţi o privire la asta! VIDEO | "Noul Neymar", gol FABULOS la debutul pentru Real Madrid

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid a fost învinsă de Bayern Munchen, duminică dimineaţă, la Houston, scor 3-1, în primul meci de pregătrie disputat de "galactici" în această vară.

Tolisso (15), Lewandowski (67) şi Gnabry (69) au marcat pentru campioana Germaniei, în timp ce unicul gol al spaniolilor a fost înscris de debutantul Rodrygo Goes.

Intrat la pauză în locul lui Isco, Rodrygo a transformat superb o lovitură liberă, în minutul 84, pe colţul portarului, fără speranţe pentru Sven Ulreich.

În vârstă de 18 ani, Rodrygo a fost transferat de la Santos pentru 45 de milioane de euro, el fiind comparat cu Neymar. Amândoi s-au format la Santos, iar noul jucător al lui Real Madrid are şi un stil de joc similar cu cel al compatriotului său.

 

 

Zinedine Zidane a anunţat plecarea lui Gareth Bale de la Real Madrid

Antrenorul echipei Real Madrid, Zinedine Zidane, a dezvăluit că atacantul Gareth Bale (30 de ani) va părăsi gruparea spaniolă, transferul său fiind o chestiune de zile.

Gareth Bale nu a jucat niciun minut în acest meci, iar, la final, Zidane a dezvăluit că galezul nu va continua pe Santiago Bernabeu.

"Bale nu a jucat astăzi pentru că este foarte aproape să plece. Sperăm să plece curând. Dacă ar pleca mâine, ar fi mai bine. Lucrăm la transferul lui la o nouă echipă", a declarat Zinedine Zidane, la finalul meciului amical cu Bayern Munchen.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe