Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Optimism exagerat sau încredere mare în forţele proprii? "Nu ne mai poate opri nimeni" Ce spune Vlad Dragomir despre semifinala cu Germania

Optimism exagerat sau încredere mare în forţele proprii? "Nu ne mai poate opri nimeni" Ce spune Vlad Dragomir despre semifinala cu Germania

Echipa națională

Comentarii

Fotbalistul Perugiei este cel mai tânăr fotbalist din lotul de Euro alături de Radu Boboc.

Mijlocaşul are deja 6 selecţii în naţionala U21 pentru care a debutat când nici măcar nu împlinise 18 ani. 
 
"Este o seară minunată, pentru toţi, mai ales pentru noi, jucătorii, pentru că am reuşit să ne facem ţara mândră. Noi n-o să ne relaxăm şi o să fim cu gândul la semifinală. Pentru orice jucător este o chestie foarte importantă în cariera lui şi o să stăm concentraţi să facem meciuri bune şi acolo" spune Dragomir. 
 
Câţiva dintre tricolorii din echipa actuală s-au aflat pe teren şi în 2014 când nemţii ne băteau cu 8-0 la ultima întâlnire directă. Acum românii vor revanşa. 
 
"Un meci complicat, jucători foarte buni, o echipă foarte bună, ştim cu toţii asta, dar o să fim pregătiţi şi pentru ei. Din punctul meu de vedere nu ne mai poate opri nimeni. Chiar dacă mulţi jucători sunt obosiţi, până la ziua meciului o să ne odihnim şi o să fim pregătiţi" a mai declarat fotbalistul format la Timişoara. 
 
 
 
 
 
 
 
 

Afla mai multe despre: româniatinereteuro 2019germania 

viewscnt
Articole similare