Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Optimism la Sepsi după înfrângerea cu Craiova: ”Dacă jucăm aşa, luăm puncte 100% la următorul meci”

Optimism la Sepsi după înfrângerea cu Craiova: ”Dacă jucăm aşa, luăm puncte 100% la următorul meci”

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Mjlocaşul lui Sepsi OSK, Adnan Aganovic, a explicat care sunt motivele, în opinia sa, pentru care covăsnenii au pierdut pe teren propriu, în prima etapă a Ligii 1, în faţa Universităţii Craiova.

Adnan Aganovic consideră că Sepsi a dominat meciul cap-coadă, dar ghinionul a făcut ca mingea să nu intre în poartă şi Koljic să marcheze.

”Cred că astăzi am dominat de la început până la sfârşit. Din păcate, nu am avut noroc la o fază la care Koljic a avut instinct de atacant şi a marcat. Am făcut un meci foarte bun. Mingea nu a intrat de data asta, dar cred că norocul se întoarce. Dacă joci bine, norocul se întoarce. Trebuie să ne gândim la următorul meci. Dacă jucăm aşa, luăm puncte 100%.”, a spus la finalul partidei dintre Sepsi OSK şi Universitatea Craiova, scor 0-1, mijlocaşul ofensiv Adnan Aganovic.

Întrebat de motivele pentru care a ales să se întoarcă în România, Aganovic a răspuns în felul următor: ”Oamenii de aici mi-au prezentat un proiect serios, sunt oameni serioşi, un antrenor foarte bun...cred că e un oraş şi o echipă bună pentru mine.”.

Afla mai multe despre: sepsicraiovaliga 1 

viewscnt
Articole similare