Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ora de economie cu Florentino Perez. Real Madrid, profit de peste 100 de milioane de euro în această vară

Ora de economie cu Florentino Perez. Real Madrid, profit de peste 100 de milioane de euro în această vară

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid a câştigat titlul în LaLiga, în sezonul trecut, însă misiunea cea mai grea începe acum. Los Blancos trebuie să îşi apere trofeul şi să răpună Barcelona lui Koeman.

Iar aparent, Florentino Perez vrea să îndeplinească acest obiectiv fără niciun ban scos din buzunar. Mai mult decât atât, făcând profit. Pentru că asta a realizat Real Madrid în această vară, mai exact un profit de 110.000.000 de euro doar din jucători vânduţi. 

Achraf Hakimi a fost vândut pentru 40 de milioane de euro (plus bonusuri) la Inter Milano, Reguilon la Tottenham pentru 30 de milioane, James Rodriguez pentru 25 de milioane de euro la Everton, iar Oscar Rodriguez pentru 15 milioane la FC Sevilla. Totodată, Real a scăpat şi de salariul unor jucători precum Gareth Bale, Brahim Diaz, Jesus Vallejo sau Reinier. 

Bani s-au mai adunat şi după transferurile unor jucători din academie: Alberto Soro la Granada pentru 2,5 milioane, Dani Gomez la Levante pentru 2,5 milioane, Jorge de Frutos la Levante pentru 2,5 milioane, Javi Sanchez la Real Valladolid pentru 2,5 milioane. Tot 2,5 milioane de euro a plătit şi Villarreal pentru împrumutul lui Takefusa Kubo. 

Chiar dacă nu a transferat nimic, trupa lui Zidane nu înseamnă că nu s-a întărit. Alvaro Odriozola şi Martin Odegaard au revenit pe "Bernabeu" şi sunt pregătiţi să dea totul pentru echipă atunci când vor fi folosiţi. 

Afla mai multe despre: real madrid 

viewscnt
Articole similare