Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ora de matematică alături de Marius Şumudică: "Facem un calcul simplu şi obţinem acest rezultat, nu?". Cum explică antrenorul înfrângerea usturătoare din Serbia

Ora de matematică alături de Marius Şumudică: "Facem un calcul simplu şi obţinem acest rezultat, nu?". Cum explică antrenorul înfrângerea usturătoare din Serbia

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj este pregătită să spele ruşinea după umilinţa cu Steaua Roşie Belgrad. Campioana României va juca joi returul play-off-ului Europa League, în Gruia, de la ora 21:30.

Săptămâna trecută, CFR a pierdut cu 0-4 în deplasarea din Serbia, iar acum ardelenii sunt conştienţi că doar o minune mai poate întoarce rezultatul. Însă antrenorul campioanei României, Marius Şumudică, a avut şi o explicaţie pentru eşecul usturător al CFR-ului din deplasarea de pe terenul sârbilor.

  • Meciul dintre CFR şi Steaua Roşie Belgrad va fi arbitrat de englezul Michael Oliver

"Suntem echipa care bifează ultimul meci statistic dintr-un tur de campionat, jucăm deja cel de-al 15-lea meci din acest sezon. Suntem echipa din Europa cu cele mai multe meciuri jucate în 44 de zile, faceţi un calcul simplu, împărţim 44 sau 45 la 15, ne dă undeva pe lângă 3, nu? Deci noi am jucat constant din trei în trei zile. Nu este deloc uşor.

Sunt mândru că suntem unde suntem, sunt mândru că am rămas singura echipă în cupele europene, sunt mândru de parcursul din campionat, unde avem maximum de puncte, mai ales că am jucat un tur de campionai într-o lună şi jumătate" , a spus Marius Şumudică. 

Afla mai multe despre: sumudica 

viewscnt
Articole similare