Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oracolul din Bălceşti loveşte din nou: "Dinamo nu se califică în play-off! În doi ani o să ajungă mai rău ca Rapidul!"

Oracolul din Bălceşti loveşte din nou: "Dinamo nu se califică în play-off! În doi ani o să ajungă mai rău ca Rapidul!"

Dinamo București

Comentarii

Fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir, a analizat derby-ul Dinamo - FCSB, 2-2. Cel poreclit "Oracolul din Bălceşti" pentru faptul că anunţurile sale se adeveresc în timp a lansat acum o nouă ipoteză.

"Dacă merită Dinamo în play-off? Despre o echipă care-şi vinde căpitanul cu o zi înainte de derby nu am ce să spun frumos. Nu am nicio consideraţie. Iaşiul se duce în play-off, iar Dinamo rămâne afară. Părerea mea e că în maxim doi ani Dinamo va ajunge mai rău ca Rapid. Ascultaţi ce vă spune Oracolul, să notaţi data în care v-am spus asta. Oricum, nu vine nimeni să mai bage bani în fotbal. România e o puşcărie generală. Cine vine să bage bani şi să intre la puşcărie?", a spus Dragomir la Prosport live.
 
Dragomir a vorbit şi despre schimbările efectuate de Miriuţă, el alegând să-l scoată pe Dan Nistor şi să-l introducă pe Daniel Popa, un jucător ofensiv. Mutarea din minutul 81 a fost precedată de schimbul Torje - Hanca (72) şi Pesic - Palic (68). "Iar, schimbările lui Miriuţă?! Îmi place de Vasile, dar cred că se pierde şi el pe tuşă. Bine, nu pot să-i pui în cârcă înfrângerea totală fiindcă după ce conduci, eşti egalat şi poţi pierde şi play-off-ul, e de fapt e o mare înfrângere, nu e o remiză, aşa cum a fost pe tabelă. Miriuţă a făcut schimbări neinspirate, dar altădată a fost inspirat".

Afla mai multe despre: dinamodragomirrapidprobleme 

viewscnt
Articole similare