Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ordabasy - FC Botoşani 1-2. Calificare! Ratare uluitoare a kazahilor în ultimele secunde. Au irosit şi un penalty, Dugandzic a marcat un eurogol

Ordabasy - FC Botoşani 1-2. Calificare! Ratare uluitoare a kazahilor în ultimele secunde. Au irosit şi un penalty, Dugandzic a marcat un eurogol

UEFA Europa League

Comentarii

Ordabasy - FC Botoşani s-a termiant 2-1 pentru echipa lui Marius Croitor, care a obţinut calificarea în turul doi preliminar din Europa League. Holzmann şi Dugandzic au marcat golurile Botoşaniului.

LIVE TEXT | Ordabasy - FC Botoşani 1-2 (Mahlangu 31 / Holzmann 25, Dugandzic 34)

ECHIPELE DE START

Ordabasy: Shaizada - Dauatov, Fontanello, Dmitrenko, Dosmagambetov - Badibanga, Diakhate, Mahlangu, Brigido - Khizhnichenko, Joao Paolo

Rezerve: Trofimets, Mehanovic, Shamshi, Zhangylyshbay, Astanov, Adyrbekov, Simcevic


Antrenor: Kakhaber Tskhadadze

Botoşani: Pap - Haruţ, Chindriş, Şeroni, Holzmann - Mendoza, J. Rodriguez - Florescu, Ashkovski, Ofosu - Dugandzic
Rezerve: Hankic, Keyta, Babunski, Roman, Patache, Ţigănaşu, Cîmpanu
Antrenor: Marius Croitoru

Min. 90+5: Final de meci. FC Botoşani se califică în turul doi preliminar din Europa League.


Min. 90+4 - Ocazie uriaşă pentru kazahii de la Ordabasy! Zhangylyshbay a fost lăsat singur în faţa porţii după o centrare din stânga, însă fotbalistul lui Ordabasy calcă pe minge şi ratează incredibil, iar Botoşaniul se califică în turul doi preliminar din Europa League.


Min. 84 - Ocazie Ordabasy. Fontanello trage pe poartă din lovitură liberă, însă Pap n-are emoţii să reţină!


Min. 65 - Ocazie FC Botoşani. Ofosu trage din marginea careului, dar portarul Shaizada nu are nicio emoţie să reţină.


Min. 53 - Ocazie Ordabasy. Şutul excelent al lui Simcevic, din întoarcere, este scos din vinclu de portarul Eduard Pap. Fusese, însă, ofsaid în prealabil.


Min. 46 - A început repriza a doua.


Min. 45+1: Pauză.


Min. 44 - Ocazie Ordabasy! Joao Paolo ajunge în poziţie de finalizare după o pasă filtrantă a lui Diakate şi după ce trece de Alin Şeroni, trage, însă şutul său trece pe lângă poarta lui Pap.


Min. 34 - GOOOOOOLLLLL FC BOTOŞANI! DUgandzic înscrie un gol superb, cu un şut din prima, cu efect, la vinclul porţii lui Shaizada. Florescu l-a lansat excelent pe atacantul lui Croitoru. Dugandzic n-a stat prea mult pe gânduri şi a tras din prima, iar goalkeeperul a fost fără replică.


Min. 31 - GOL Ordabasy! May Mahlangu înscrie şi restabileşte egalitatea pe tabelă, cu o execuţie de fineţe. Fostul mijlocaş de la Dinamo a pus latul inteligent, extrem de fin, la o centrare a lui Badibanga, şi îl învinge pe Pap.


Min. 25 - GOOOL FC BOTOŞANI! Holzmann înscrie din voleu, după ce Ofosu l-a servit excelent în interiorul careului. Formaţia lui Marius Croitoru răzbună penalty-ul ratat de kazahii de la Ordabasy.


Min. 10: Penalty ratat Ordabasy! Ocazie incredibilă pentru kazahi. Un adversar scăpase singur cu poarta goală, însă Ofosu l-a faultat în careu, din spate, iar arbitrul a dictat penalty. Ofosu a văzut doar galben, iar apoi Pap a apărat lovitura de la 11 metri executată de Diakate.


Min. 1 A început partida. 


FC Botoşani se află în faţa cele de-a doua participări în preliminariile cupelor europene de când echipa e în prima ligă. Formaţia antrenată de Marius Croitoru dă piept cu kazahii de la Ordabasy, în primul tur din preliminariile Europa League. Partida se va juca în deplasare, un dezavantaj pentru Botoşani. Jucătorii şi stafful sunt nevoiţi să parcurgă o distanţă mare.

LIVE TEXT | Ordabasy - FC Botoşani, joi, de la 17:00, pe telekomsport.ro, în turul 1 preliminar din Europa League

Kazahii de la Ordabasy sunt o prezenţă constantă în preliminariile cupelor europene, spre deosebire de FC Botoşani. Echipa lui Croitoru se află în faţa cele de-a doua participări din istorie. FC Botoşani a mai jucat în preliminariile Europa League în sezonul 2015/2016. Atunci, echipa lui Valeriu Iftime i-au eliminat pe georgienii de la Tskhinvali cu 4-2 la general, dar au fost scoşi din competiţie de Legia Varşovia, cu 4-0 la general, în turul doi preliminar.

LIVE TEXT | Ordabasy - FC Botoşani, joi, de la 17:00, pe telekomsport.ro, în turul 1 preliminar din Europa League

La Ordabasy joacă fostul fotbalist de la Dinamo şi Ludogoreţ, May Mahlangu (31 de ani). Partida se va juca pe stadionul Kažimukana Munajtpasova din Kazahstan, iar la centru va fi arbitrul Raul Jabarov. Acesta va fi ajutat la cele două tuşe de Parvin Talibov, Elshad Abdullayev şi Kamal Umudlu.

Afla mai multe despre: ordabasyfc botosanieuropa leaguepreliminarii europa league 

viewscnt
Articole similare