Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ordabasy - FC Botoşani, în turul 1 preliminar Europa League | Marius Croitoru surprinde înainte de meci: "Ei au şanse mai mari de calificare". Motivele din spatele afirmaţiei

Ordabasy - FC Botoşani, în turul 1 preliminar Europa League | Marius Croitoru surprinde înainte de meci: "Ei au şanse mai mari de calificare". Motivele din spatele afirmaţiei

UEFA Europa League

Comentarii

FC Botoşani debutează în competiţiile europene cu Ordabasy, din Kazahstan, în turul 1 preliminar Europa League. Marius Croitoru a susţinut că nu şi-ar fi dorit o deplasarea în Kazahstan şi că adversarii au şanse de "cinci la sută în plus faţă de noi".

Ordabasy - FC Botoşani, în primul tur preliminar Europa League, joi de la 17:00, pe Telekomsport.ro

"Sunt emoţii, dar emoţii constructive. Nu mă tem! Nu aş vrea să intru pe partea cealaltă de teamă. Sunt emoţii, pentru că este o competiţie europeană, este primul meci ca antrenor împotriva unei echipe foarte bune, chiar dacă ţara de provenienţă nu e una care să ne sperie, dar echipa are jucători foarte buni. În ultima perioadă sunt o prezenţă constantă în grupele din Europa, ceea ce spune foarte mult despre evoluţia fotbalului din Kazahstan. Au putere financiară şi de asta probabil îi vedem acolo. Ţinând cont tot ceea ce înseamnă deplasare, diferenţă de fus orar, drum, putem spune că au un cinci la sută în plus faţă de noi.

Normal că vom lua în calcul şi acest lucru (n.r. - loviturile de departajare). Când se joacă un singur meci este totul sau nimic, nu putem să facem o strategie în care să zici că jucăm în deplsare, să ai o altă strategie de joc, urmând un alt meci acasă în care iar poţi să mai poţi schimba strategia. Este un singur meci şi trebuie să iau în calcul absolut orice, inclusiv loviturile de departajare. Era singurul adversar pe care nu îl voiam din mai multe alte lucruri, deplasarea, terenul, multe alte lucruri pe care le-am luat în considerare, le-am calculat şi normal că nu îmi doream un adversar din Kazahstan", a susţinut Marius Croitoru. 

Marius Croitoru: "Nu aş putea să le cer să se apere"

Cât despre strategia de la meciul din Kazahstan, antrenorul a susţinut că va fi ofensiv: "Tiparul fotbalistului la FC Botoşani este unul ofensiv şi atunci nu aş putea să le cer să se apere, pentru că nu am de ce. Nu am ce să schimb. Totul pe atac, totul la victorie. Dacă sunt mai buni ca mine, asta este, învăţ. Sunt tânăr, învăţ şi vom vedea. 

Echipa care joacă acasă are toate atuurile să fie considerată favorită. Joci pe teren propriu, nu iei în calcul deplsarea şi multe alte lucruri care te pot dezavantaja", a mai spus Marius Croitoru. 

Afla mai multe despre: marius croitorufc botosani 

viewscnt
Articole similare