Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ordin clar pentru Dică! Becali a ”executat” două vedete de la FCSB în meciul cu Craiova: ”Aşa faci, să fie clar”

Ordin clar pentru Dică! Becali a ”executat” două vedete de la FCSB în meciul cu Craiova: ”Aşa faci, să fie clar”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a intrat deja în febra meciului decisiv cu Universitatea Craiova. După pauza provocată de meciurile echipei naţionale, fotbalul se întoarce în Liga I cu un super deby pe Oblemenco.

Nicolae Dică şi Devis Mangia sunt ameninţaţi cu demiterea în cazul în care vor pierde în derby-ul Craiova - FCSB, iar presiunea e cu atât mai mare pe tehnicianul roş-albaştrilor pentru că Gigi Becali deja şi-a anunţat preferinţele pentru jocul cu oltenii.

Florin Tănase o să dea goluri altădată. Vedem noi dacă va putea cu Craiova, s-ar putea să nu poată”, spunea Gigi Becali imediat după înfrângerea surprinzătoare cu Concordia Chiajna. Supărat pe forma slabă a lui Tănase, Becali vrea să treacă la un nou nivel, după ce i-a luat banderola decarului de la FCSB. Acesta i-ar fi transmis lui Dică să-l lase pe banca de rezerve pe Tănase: ”Să joace când o fi din nou în formă. Până atunci, pe bancă. Aşa să faci”, ar fi sunat ordinul lui Becali.

Totuşi, Tănase ar putea fi salvat de Dică, în condiţiile în care Moruţan, cel care ar fi trebuit să-i ia locul, n-a evoluat la echipa naţională şi pare că nu trece nici el prin cea mai bună formă în acest moment. Pentru poziţia din spatele vârfului, în acest moment, cele mai mari şanse le-ar avea însă Teixeira, om cu experienţă, capabil să reziste presiunii de pe ”Oblemenco”.

Moruţan cred că va juca în repriza a doua”, a fost reacţia lui Becali, semn că patronul FCSB-ului nu are încă încredere totală în fotbalistul venit de la FC Botoşani. Chiar dacă e conştient de valoarea lui Moruţan, lui Becali îi este teamă de faptul că tânărul mijlocaş ar fi copleşit de miza jocului.

 

CUM AR PUTEA ARĂTA ECHIPA DE START A FCSB-ului

Bălgrădean - Benzar, Planic, Filip, Morais - Nedelcu, Ovidiu Popescu - Florinel Coman, Teixeira (Rusescu), Man - Gnohere

Afla mai multe despre: fcsbdicabecalicraiovatanaseteixeiramorutan 

viewscnt
Articole similare