Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ordinul lui Teja transmis jucătorilor în vestiar: "Am emoţii... Ştim foarte bine filozofia lui Alexa, iar eu asta vreau de la voi!"

Ordinul lui Teja transmis jucătorilor în vestiar: "Am emoţii... Ştim foarte bine filozofia lui Alexa, iar eu asta vreau de la voi!"

FCSB

Comentarii

Mihai Teja, antrenorul vicecampioanei, a vorbit înaintea meciului de mâine de la Călăraşi, cu Dunărea, transmis în direct de Telekom Sport, de la ora 14:00.

"Cu siguranţă o să fie un meci greu pentru că vine după pauza competiţională. Ne dorim să-l câştigăm, sper ca băieţii să facă o partidă foarte bună. Vreau agresivitate şi determinare, vreau cele trei puncte din meciul de sâmbătă.
 
Ştiu că s-au făcut multe schimbări la Călăraşi şi mi-am luat informaţii despre schimbările pe care le-au făcut. Am văzut şi-un meci de-al lor din Turcia. Ştim foarte bine filozofia lui Dan, vom încerca să dăm totul pentru a câşţiga. Emoţii? Normal că am emoţii, am la fiecare meci pentru că-mi doresc să câştig", a spus Teja.
 
Întrebat dacă o să fie o presiune pe umerii săi ţinând cont că Dan Alexa îşi va monta suplimentar echipa să facă un meci bun mai ales că n-a ajuns în această iarnă la FCSB, Mihai Teja a declarat: "Nu cred că Dan are o revanşă de luat că n-a ajuns la Steaua. Normal că-şi doreşte să scoată un rezultat bun mai ales că joacă împotriva noastră. Asta e viaţa antrenorilor, unii reuşesc să ajungă acolo unde sunt doriţi, alţii nu. Vom vedea ce o să fie la ora meciului, nu vreau să spun nimic legat de echipă. Nu există probleme de lot. Cine va juca o să aflaţi. Hora e apt de joc, dar nu vreau să spun nimic acum".

Afla mai multe despre: mihai tejaemotiifcsbcalasariproblemedecizii 

viewscnt
Articole similare