Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ordinul se execută, nu se discută: 4-3-3 e istorie! Cum va arăta FCSB la meciul cu Rudar din Europa Leauge

Ordinul se execută, nu se discută: 4-3-3 e istorie! Cum va arăta FCSB la meciul cu Rudar din Europa Leauge

FCSB

Comentarii

FCSB va juca joi, de la ora 18:30, cu Rudar Velenje, în turul 2 preliminariilor al Europa League, iar patronul a decis ca Dică să folosească sistemul tactic vechi, 4-2-3-1 şi să nu mai mizeze pe cel implementat în ultima lună în stagiile de pregătire din România şi Olanda.

"Nu am înţeles de ce într-un 4-3-3, Ovidiu Popescu este în spatele tuturor, uneori pe linie cu fundaşii centrali?! Ce cauţi tu, în momentul când echipa ta are mingea, să vii fundaş dreapta? Poate o fi vreo schemă pe care nu o ştiu, sunt sincer. Aşa ceva nu există niciunde. E ca şi cum Xavi ar veni în locul lui Dani Alves pe teren, la Barcelona. Ovidiu Popescu ar fi trebuit să fie în centrul terenului. Înseamnă că aşa i s-a zis, să joace de fapt fundaş dreapta! Eu cred că după meciul ăsta se alege praful de acest 4-3-3. Când o să revină Pintilii, nu o să se mai joace aşa ceva", a declarat Basarab Panduru la TelekomSport.
 
Patronul a comentat şi el schimbarea sistemului din 4-3-3 în 4-2-3-1. "Ca să ai mingea trebuie să ai jucători inteligenţi. Sistemul ăsta de 4-3-3 e sistem greu. Nu poţi juca aşa cu oricine. Ne întoarcem noi la oile noastre, la 4-2-3-1, că ăsta e greu. Îl schimbăm, gata! Eu mă gândeam la multe, nu ştiam ce jucători avem. Ia, tu, Tănase, ia, tu, Coman, ia, tu, Bălaşa, staţi voi în tribune! Să joace doar Man, Benzar, Moruţan şi Teixiera. Jucăm în 4 jucători, mai aducem 6 copii şi am terminat bâlciul. Nu am ce să fac. Să fie batjocură până la capăt. Eu nu înţeleg ce sistem e ăsta. O plimbau între fundaşi şi restul erau 6 inşi în faţă", a spus Becali. 
 
CUM VA ARĂTA FCSB CU RUDAR
Bălgrădean - Benzar, Planici, Momcilovici, Morais - Pintilii, Ov. Popescu - Man, Moruţan, Teixeira - Fl. Tănase

Afla mai multe despre: europa leaguefcsbsteauadecizieanuntbecali 

viewscnt
Articole similare