Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ORE DECISIVE | Conceicao a ajuns la Cluj pentru a stabili ultimele detalii cu şefii CFR-ului! Prima reacţie

ORE DECISIVE | Conceicao a ajuns la Cluj pentru a stabili ultimele detalii cu şefii CFR-ului! Prima reacţie

CFR Cluj

Comentarii

Înfrângerea cu Malmo din preliminariile Ligii Campionilor i-a fost fatală lui Edward Iordănescu. Conducerea celor de la CFR Cluj l-a demis pe antrenorul venit în această vară.

Aşa cum Telekom Sport a anunţat în exclusivitate încă de ieri, Antonio Conceicao, principalul favorit să-i ia locul lui Edi Iordănescu a ajuns în această dimineaţă la Cluj. Conceicao a mai pregătit-o pe CFR Cluj în două rânduri, în 2009 şi în 2015. Antrenorul portughez a fost adus după ce Ioan Andone şi Victor Piţurcă i-au refuzat pe şefii ardelenilor.
 
Conceicao a confirmat venirea în ţară şi începerea negocierilor cu CFR Cluj, dar a precizat că va aştepta mai întâi clarificarea situaţiei lui Edi Iordănescu.
 
"Sunt în Cluj. Aştept întâlnirea conducerii cu Edi Iordănescu şi apoi vă pot spune mai multe", a declarat Toni Conceicao, citat de ProSport.
 
Antonio Conceicao a mai pregătit şi alte două echipe din Liga I. În 2010, antrenorul portughez a preluat conducerea tehnică de la FC Braşov, apoi, doi ani mai târziu, a fost numit antrenor principal la Astra Giurgiu. Conceicao a pregătit-o ultima dată pe Penafiel, din Portugalia, iar în zilele următoare va fi prezentat la CFR Cluj. Trei trofee a câştigat Conceicao în cariera sa de antrenor, toate cu CFR Cluj: Cupa României, în 2009 şi în 2016, şi Supercupa, în 2009.

Afla mai multe despre: cfr clujantonio conceicao 

viewscnt
Articole similare