Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ore decisive pentru banca lui CFR Cluj! Ultimele informaţii despre Edi Iordănescu. Campioana, pregătită: "Sunt antrenori liberi pe piaţă"

Ore decisive pentru banca lui CFR Cluj! Ultimele informaţii despre Edi Iordănescu. Campioana, pregătită: "Sunt antrenori liberi pe piaţă"

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj nu se relaxează după ce a cucerit titlul în Liga 1. Situaţia de pe banca tehnică a echipei se va clarifica vineri, atunci când Edi Iordănescu va da răspunsul final. Campioana a transmis că "sunt antrenori liberi pe piaţă, nu asta va fi problema clubului".

Edi Iordănescu ar putea pleca de la CFR Cluj, imediat după ce a adus titlul de campion în Gruia. Cele două părţi încă poartă negocieri, iar campioana e pregătită să se replieze, în cazul în care fiul fostului selecţioner părăseşte echipe. 

Edi Iordănescu dă răspunsul final vineri. Ce se întâmplă la CFR Cluj

Oficialul lui CFR Cluj, Marius Bilaşco, a oferit ultimele detalii din cadrul echipei. Deşi şi-au pregătit planul pentru sezonul următor, antrenor se gândeşte să accepte o altă ofertă şi să plece din Liga 1. 

Totuşi, conducerea încă îl doreşte, pentru a duce echipa în grupele unei competiţii europene. 

"Mâine (n.r. - vineri) e data limită. În acest moment, au fost multe speculaţii. Nu s-a discutat cu niciun antrenor. Am aşteptat răspunsul antrenorului, aşa cum am făcut în trecut. El e în măsură să ne spună mâine care e decizia lui. Sunt multe zvonuri, ştiri, despre diferiţi antrenori care pot veni la Cluj.

Îl apreciem pe Edi Iordănescu. Colaborarea a fost una foarte bună cu strategia jucătorilor, cu programul pe care-l vom avea în continuare. Nu aici e semnul de întrebare al lui. El ştie că există o comincare bună. Are o relaţie bună cu Marian Copilu, care ia deciziile importante în club. Noi avem toată susţinerea pentru Edi Iordănescu, clubul CFR Cluj a avut încredere în capacitatea lui Edi de a câştiga campionatul. 

Sunt antrenori liberi pe piaţă, nu asta va fi problema clubului, nu e un moment critic. Dacă el refuză oferta noastră, bineînţeles că ne vom reorienta", a spus Marius Bilaşco pentru Telekom Sport.  

Basarab Panduru a avut o poziţie interesantă. În cazul în care Iordănescu junior va pleca, CFR Cluj l-ar putea aduce pe Dan Petrescu, văzut înlocuitorul perfect la echipă. 

 

Afla mai multe despre: marius bilascocfr clujedi iordanescuantrenor cfr clujplecare edi iordanescu cfr cluj 

viewscnt
Articole similare