Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Organizatorul galei în care Mircea Badea a fost făcut KO de Teodor Emi rupe tăcerea: " Caracterul luptei a fost unul oficial"

Organizatorul galei în care Mircea Badea a fost făcut KO de Teodor Emi rupe tăcerea: " Caracterul luptei a fost unul oficial"

Diverse

Comentarii

Promotorul Cristian Iordache, cel care a organizat gala din mall în care Mircea Badea a fost făcut KO de Teodor Emi, sâmbătă, a oferit primele explicaţii.

"Pentru acest eveniment nu a fost necesar un aviz. La gală nu am sesizat prezenţa niciunui reprezentant al DSTMB. Direcţia a sprijinit competiţia doar cu materiale pentru participanţi. Nici Primăria Sectorului 4 nu a fost implicată. Nu a existat finanţare din banii publici ai acesteia.
 
Cei doi sportivi s-au înscris în competiţie ca oricare alt sportiv, la categoria lor de vârstă, Senior-open. Fiind amândoi sportivi legitimaţi, cu vize medicale sportive, au primit acceptul de a participa la competiţie. Caracterul luptei a fost unul oficial. Declaraţiile ulterioare ale celor doi, precum şi dezbaterile publice pe seama acestora, nu pot fi puse în sarcina clubului pe care îl reprezint. Singurul nostru interes a fost şi va rămâne sportul şi nimic altceva", spune Cristian Iordache pentru GSP.
 

Afla mai multe despre: mircea badeabataiegalamallluptakoscandalteodor emi 

viewscnt
Articole similare