Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Orice pentru Conte! Şefii lui Inter sunt gata să-l facă pe Arturo Vidal cel mai bine plătit fotbalist al clubului. Ce contract îi oferă

Orice pentru Conte! Şefii lui Inter sunt gata să-l facă pe Arturo Vidal cel mai bine plătit fotbalist al clubului. Ce contract îi oferă

Inter Milano

Comentarii

Arturo Vidal (32 de ani) e dorit de Antonio Conte la Inter şi poate intra în tranzacţia pentru Lautaro Martinez (22 de ani), atacantul "nerazzurrilor" pe care catalanii înceacă să-l transfere. Presa internaţională a aflat ce contract vrea Inter să-i pună pe masă lui Vidal pentru a-l convinge să părăsească Barcelona.

Pentru a-i face pofta lui Conte, şefii lui Inter sunt gata să-l transforme pe Arturo Vidal în cel mai bine plătit fotbalist de pe "Giuseppe Meazza". Cotidianul chilian La Cuarta a aflat date din contractul pe care Inter plănuieşte să i-l pun pe masă mijlocaşului din Chile. Concret, La Cuarta scrie că discuţiile dintre Inter şi Vidal sunt în desfăşurare şi că italienii sunt gata să-i ofere un contract pe doi ani cu posibilitatea prelungirii pe încă unul.

În ceea ce priveşte salariul, sursa citată scrie că nu s-a ajuns la nicio înţelegere pentru moment, pentru că pretenţiile lui Vidal sunt mari. Chilianul ar putea deveni cel mai bine plătit fotbalist al grupării din Milano. Conform unor surse din anturajul fotbalistului, citate de La Cuarta, Vidal şi Conte au discutat deja de mai multe ori, iar acum încearcă să bată palma în privinţa remuneraţiei sale.

"Arturo vrea un salariu similar cu cel pe care-l are la FC Barcelona. Discută termenii contractului în acest moment", spune sursa apropiată de Vidal, conform La Cuarta. În acest moment, Arturo Vidal câştigă 175.000 de euro pe săptămâna la FC Barcelona.



Arturo Vidal a semnat cu FC Barcelona în vara lui 2018 şi mai are contract cu formaţia catalană până vara lui 2021. La formaţia de pe Camp Nou, mijlocaşul chilian a jucat 84 de partide, a marcat de nouă ori şi a livrat zece pase de gol. În prezent, transfermarkt.com îi oferă o cotă de piaţă de "doar" 11 milioane de euro lui Arturo Vidal, care se întreaptă spre finalul carierei.

Afla mai multe despre: arturo vidaltransferinterfc barcelonasalariu 

viewscnt
Articole similare