Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Orice rezervă de la Celtic are o valoare foarte mare!” Camora aşteaptă duelul contra campioanei Scoţiei: ”Merităm să avem prestigiu mai mare în Europa”

”Orice rezervă de la Celtic are o valoare foarte mare!” Camora aşteaptă duelul contra campioanei Scoţiei: ”Merităm să avem prestigiu mai mare în Europa”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj se poate califica în primăvara europeană în cazul unei remize cu Celtic Glasgow. Partida va fi transmisă în direct de Telekom Sport 1, joi.

Unul dintre cei mai experimentaţi jucători ai clujenilor, Mario Camora tratează cu maximă seriozitate meciul contra lui Celtic, chiar dacă scoţienii îşi vor menaja o parte dintre jucători pentru duelul din Gruia.

Duelul cu Celtic, transmis în direct de Telekom Sport, joi de la ora 19:55 este unul important atât pentru CFR, cât şi pentru Celtic, crede Mario Camora: ”E important pentru ambele părţi, atât pentru club, cât şi pentru noi, jucătorii. Merităm să avem prestigiu mult mai mare în Europa. Echipa a demonstrat deja în acest sezon de Europa League că se poate.  Am jucat bine, i-am învins deja pe Celtic în deplasare”

CFR nu mai este lider în Liga 1, iar Camora explică: ”Normal că lumea după acest meci a fost tristă, dar acum e altă competiţie, în care vrem să trecem mai departe. Celtic e Celtic. Orice jucător care face parte din lotul lor, cu siguranţă are valoare foarte mare, chiar dacă e rezervă” a mărturisit experimentatul fundaş portughez.

Ameninţarea romană încă există pentru CFR Cluj, care dacă obţine un punct în duelul cu Celtic se califică în primăvara europeană: ”Lazio poate să bată pe orice stadion din lume. Are o echipă foarte bună, dar cel mai important e că noi depindem de noi. Noi nu vrem să depindem de alţii” a subliniat Camora.

Meciul dintre CFR Cluj şi Celtic are miză doar pentru campionii României, care au nevoie de un rezultat pozitiv pentru a se califica din grupe. Atmosfera se anunţă una foarte bună, în condiţiile în care şi scoţienii vor fi numeroşi în tribunele stadionului. Celtic a anunţat UEFA că vor fi 1.000 de suporteri la meciul cu CFR.

Afla mai multe despre: cfr clujmario camoraceltic 

viewscnt
Articole similare