Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oricine o putea păţi, numai el nu! FOTO | Gafă INCREDIBILA: ce scria pe tricoul purtat aseară de Ibrahimovic. BONUS: alte erori celebre. De la Gerrrad, la FLACAO

Oricine o putea păţi, numai el nu! FOTO | Gafă INCREDIBILA: ce scria pe tricoul purtat aseară de Ibrahimovic. BONUS: alte erori celebre. De la Gerrrad, la FLACAOgalerie foto

Campionate

Comentarii

Zlatan Ibrahimovic a reuşit o dublă pentru LA Galaxy în victoria cu Toronto FC, scor 2-0, însă un alt detaliu al meciului de aseară a atras cel mai mult atenţia mircobiştilor.

Starul suedez a intrat pe teren în repriza secundă a partidei cu un tricou pe care numele său era scris greşit. Ibra s-a schimbat la pauză, însă noul echipament nu era tocmai la standardul aşteptat. În loc de Ibrahimovic, pe tricou scria IRBAHIMOVIC.



Asta nu l-a împiedicat pe atacant să marcheze, suedezul reuşind o dublă în minutele 76 şi 89.

Imediat, pe reţelele de sociazare hashtagul #Irbahimovic a devenit extrem de popular, iar fanii au glumit pe seama suedezului.

Ibra nu e însă primul fotbalist care trece printr-o asemenea situaţie. Au păţit-o în trecut staruri precum David Beckham, Steven Gerrard sau Radamel Falcao. Vezi în galeria foto mai multe imagini cu "erori celebre".

GALERIE FOTO

 Galerie foto

Afla mai multe despre: ibrahimovicibrahimovic 

viewscnt
Articole similare