Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Orlando City, interesată de un atacant columbian. Pică definitiv transferul lui Florinel Coman?

Orlando City, interesată de un atacant columbian. Pică definitiv transferul lui Florinel Coman?

Fotbal

Comentarii

Columbienii au anunţat că pe adresa atacantului Michael Rangel au sosit trei oferte concrete, de la un club din Brazilia, unul din Mexic şi unul din Statele Unite ale Americii, de la Orlando City.

Atacantul Michael Rangel este deţinut de clubul columbian Junior, însă a fost cedat sub formă de împrumut la America de Cali, acolo unde a fost golgeterul echipei, cu 17 goluri în 29 de meciuri. La finele acestei luni, Rangel se întoarce la Junior, însă clubul este pregătit să-l vândă.

Presa din Columbia a anunţat că trei formaţii din trei ţări diferite sunt dispuse să ofere 2.3 milioane de dolari în schimbul atacantului. Unul dintre cluburi este Orlando City, formaţie care se mai interesase şi de "aripa" FCSB-ului, Florinel Coman.

În replică, clubul de peste Ocean a negat orice intenţie de a-l achiziţiona pe atacantul columbian, într-o postare pe reţelele de socializare.

 

Orlando City, interesată de un atacant columbian. Pică definitiv transferul lui Florinel Coman?

La începutul acestui an, negocierile dintre FCSB şi Orlando City au fost mai avansate ca niciodată, însă totul s-a împotmolit, la un moment dat. Fie din cauza pretenţiilor patronului de la FCSB, Gigi Becali, considerate exagerate de americani, fie din cauza pandemiei de coronavirus. Pandemia la nivel mondial anunţă o criză financiară ce va afecta şi piaţa transferurilor, iar sumele preconizate nu vor mai fi atât de ridicate precum în ultimii ani.

"Oferta pe care au făcut-o atunci a fost pe 3 ani şi jumătate, cu 9 milioane de dolari, plătibili în 3 ani. Gigi le-a trimis acum de 10 milioane plus nişte procente, 40%, mai departe vom vedea.  Nu ştiu cât de interesaţi sunt, au vorbit oamenii mei de la firmă cu şeful scouterilor şi era cam rece, nu era atât de entuziasmat aşa cum era când a venit în ţară. Cu jucătorul nu e o problemă, cu 100.000 de euro în sus sau în jos, nu e problemă, ne vom aranja, mai ales că acel contract e pe 3 ani şi jumătate, e exact ce-i trebuie şi lui, timp, să facă un pas spre altă echipă mult mai bună" , a declarat Ioan Becali la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare