Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OSK Sepsi a pus pe liber un fotbalist dorit în trecut de FCSB. "Îi mulţumim pentru perioada petrecută alături de noi"

OSK Sepsi a pus pe liber un fotbalist dorit în trecut de FCSB. "Îi mulţumim pentru perioada petrecută alături de noi"

Fotbal

Comentarii

Clubul de fotbal Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a anunţat, miercuri, pe site-ul oficial, rezilierea de comun acord a contractului cu fotbalistul elveţian de origine sârbă Goran Karanovic.

Goran Karanovic a ajuns la 24 iulie 2019 la Sepsi OSK, grupare pentru care a jucat în precedentul sezon în 33 de partide în Liga I şi Cupa României, marcând 13 goluri.

"Sepsi OSK şi Goran Karanovic au decis, de comun acord, încetarea raporturilor contractuale dintre cele două părţi. Atacantul în vârstă de 32 de ani a ajuns în vara anului trecut la Sepsi OSK. Cu această ocazie, îi mulţumim pentru perioada petrecută alături de noi şi îi urăm mult succes în continuare în carieră", a anunţat clubul covăsnean.

Fotbalistul a mai evoluat în cariera sa de până acum la formaţiile FC Wohlen, FC Lucerna, SC Kriens, Servette Geneva, Sankt Gallen, SCO Angers, FC Sochaux şi FC Aarau. 

Goran Karanovic, dorit şi la FCSB

În 2016-2017, a stârnit interesul lui Caen, formaţie din Ligue 1, dar Goran a fost împrumutat pentru câteva luni la Sochaux. Iar în septembrie a avut un ghinion uriaş: s-a accidentat la ligamentele încrucişate, iar orice speranţă de transfer să năruit. Tot în acea perioadă, celebrul cotidian L’Equipe îl aducea în premieră pe radarul fotbalului de la noi. Sursa citată nota interesul formaţiei FCSB pentru serviciile atacantului, remarcat cel mai probabil la acea vreme, de Mihai Stoica.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare