Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OSK Sepsi a realizat un nou transfer. A jucat în România timp de patru sezoane

OSK Sepsi a realizat un nou transfer. A jucat în România timp de patru sezoane

Fotbal

Comentarii

OSK Sepsi Sfântu Gheorghe a anunţat, astăzi, oficializarea unui nou transfer: Lorand Fulop (22 de ani), achiziţionat sub formă de împrumut din Ungaria, de la formaţia Academia Puskas. Lorand i se va alătura fratelui său mai mare, Istvan (29 de ani), aflat deja la OSK Sepsi.

Pentru Lorand Fulop este a doua aventură la OSK Sepsi, pentru care a mai jucat în sezonul 2015-2016. De asemenea, Fulop "cel mic" a mai jucat în Liga 1 pentru FC Botoşani, în perioada 2016-2019. Lorand a semnat cu Academia Puskas în vara anului 2019, însă nu a reuşit să se impună la formaţia aflată pe locul 4 în Campionatul Ungariei. A prins doar 62 de minute într-o partidă de campionat cu Kisvarda lui Gheorghe Grozav.

Zilele trecut, Ioan Andrei Dumiter s-a întors la Sfântu Gheorghe, după ce în ultimele luni a evoluat sub formă de împrumut la Chindia Târgovişte. Atacantul în vârstă de 21 de ani, care în vara anului trecut a semnat un contract valabil pe 4 ani, s-a alăturat lotului lui Sepsi, fiind prezent la primul antrenament din noul an.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare