Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oţelul se descurcă excelent, dar Dorinel Munteanu mai vrea jucători: ”Lumea mă lua în derâdere când ziceam” + Care e secretul succesului

Oţelul se descurcă excelent, dar Dorinel Munteanu mai vrea jucători: ”Lumea mă lua în derâdere când ziceam” + Care e secretul succesului

Fotbal

Comentarii

Oţelul Galaţi a învins-o pe Dinamo Bucureşti, scor 1-0, la Galaţi, într-o partidă din etapa a 11-a a Superligii.

Unicul gol al partidei a fost, de fapt, un autogol marcat de către Neluţ Roşu, în minutul 37.

VIDEO: Rezumat Oţelul - Dinamo 1-0

Dorinel Munteanu, la finalul partidei cu Dinamo:””

În urma acestui rezultat, Oţelul a urcat pe locul 7, cu 14 puncte, la egalitate cu Hermannstadt şi Petrolul, clasate pe locurile 5 şi 6, dar cu un golaveraj inferior.

De partea cealaltă, Dinamo rămâne pe locul 15, cu 8 puncte, la egalitate cu UTA Arad, dar cu un golaveraj inferior.

Antrenorul Oţelului, Dorinel Munteanu, s-a declarat mulţumit de rezultat şi de jocul echipei sale, însă simte că echipa poate mai mult, aşa că nu se îmbată cu apă rece.

În plus, ”Furnica” mai aşteaptă încă doi jucători la echipă, pentru a avea un lot cât mai competitiv.

Eu spun că jucătorii noştri trebuie felicitaţi pentru efortul depus, pentru aşezarea tactică, pentru agresivitatea, şi nu cred că această victorie poate fi contestată de cineva.

Încet, încet, începe să joace echipa ce vreau eu, chiar dacă sunt jucători care nu s-au integrat încă 100%. Eu am spus de multe ori, şi poate lumea m-a luat în derâdere, că echipa va creşte de la joc la joc.

Mai aştept unul sau doi jucători cu care să completez lotul până la iarnă. Să avem o echipă competitivă, să jucăm de la egal la egal cu orice echipă din Superligă.

Asta e o întrebare pe care foarte multă lume mi-a pus-o, când am jucat cu Rapid, cu Voluntari, acum cu Dinamo. Eu cred că meritul este al echipei noastre, pentru că nu am lăsat adversarul să joace. Mai mult decât atât, în 3-4 partide am avut şi ghinion foarte mult. Nu trebuie să fiu un antrenor mulţumit pentru victorie. Ne continuăm munca şi aşteptăm următorul adversar, duminica viitoare, Farul Constanţa.

Dacă putem să comentăm la faza penalty-ului, putem comenta, dar la Pop cred că a fost corect. Şi-a călcat adversarul din imprudenţă. Nu sunt supărat pe el, pentru că a făcut-o involuntar şi nu va fi penalizat.

V-am spus, selecţia se face după caracter. Fiecare jucător trebuie să respecte ce spun, astfel vom fi prieteni. Dacă nu, ne vom despărţi”, a declarat Dorinel Munteanu la finalul jocului cu Dinamo.

Afla mai multe despre: dorinel munteanudinamo-otelulsuperliga 

viewscnt
Articole similare