Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ousmane Dembele a trecut testul. Francezul n-are coronavirus şi îşi reia antrenamentele la baza de pregătire a Barcelonei

Ousmane Dembele a trecut testul. Francezul n-are coronavirus şi îşi reia antrenamentele la baza de pregătire a Barcelonei
Comentarii

Francezul Ousmane Dembele, care se recuperează după o recidivă a accidentării sale la coapsa dreaptă, a efectuat testul pentru coronavirus şi îşi va continua şedinţele de pregătire la centrul de antrenament al celor de la FC Barcelona.

"Ousmane Dembele a efectuat testul obligatoriu pentru a continua recuperarea sa după ruptura la tendonul bicepsului femural de la coapsa dreaptă", a indicat clubul catalan într-un comunicat.

Pe 3 februarie, în timpul unei şedinţe de antrenament, Dembele (9 meciuri, un gol) a fost victima unei recidive a accidentării sale de la coapsă pe care tocmai o tratase, după ce a participat la şedinţe colective de pregătire cu două săptămâni mai devreme decât se anunţase.

Dembele a fost operat apoi la Turku (Finlanda) de doctorul Lasse Lempainen pe 11 februarie.

Jucătorii echipei de fotbal FC Barcelona au revenit miercurea trecută la centrul sportiv Joan Gamper, pentru a fi supuşi testelor pentru detectarea Covid-19, aşa cum a cerut liga spaniolă, în vederea reluării antrenamentelor individuale şi a competiţiei.

Componenţii lotului au fost supuşi individual la teste PCR şi la un examen medical rapid, care au durat circa 20 de minute, cu excepţia francezului Ousmane Dembele, care a fost scos de club din registrul La Liga după o accidentare de lungă durată la şi nu a fost supus testului.

Campionatul de fotbal al Spaniei va fi reluat în data de 13 iunie.

În momentul întreruperii sezonului, după etapa a 27-a, FC Barcelona era lider al clasamentului, cu un avans de două puncte faţă de Real Madrid.

Afla mai multe despre: dembele 

viewscnt
Articole similare