Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ousmane Dembele are bagajele făcute! Barcelona a ales deja înlocuitorul francezului. Afacere astronomică pentru un club din Est

Ousmane Dembele are bagajele făcute! Barcelona a ales deja înlocuitorul francezului. Afacere astronomică pentru un club din Est

FC Barcelona

Comentarii

Final de poveste pentru Ousmane Dembele la FC Barcelona. Spaniolii anunţă că Barcelona i-a găsit deja înlocuitorul.

Ousmane Dembele va pleca de la Barcelona. Cel mai probabil, tranzacţia care îl implică pe tânărul fotbalist francez se va produce vara viitoare, scrie Don Balon.

Barca are deja un înlocuitor pregătit pentru el. Este vorba despre Dani Olmo, jucătorul lui Dinamo Zagreb. Gruparea croată ar urma să încaseze nu mai puţin de 30 de milioane de euro pentru internaţionalul de tineret spaniol. Din fericire, pentru Dembele opţiunile sunt numeroase. Paris Saint Germain şi Bayern Munchen sunt primele două formaţii interesate de serviciile sale. Barcelona solicită peste 100 de milioane de euro pentru el.

Ousmane Dembele pleacă de la Barcelona? Messi îl vrea OUT

Dembele nu a fost titular în partida cu Celta Vigo, un meci în care Ernesto Valverde l-a preferat pe tânărul Ansu Fati. De altfel, fotbalistul pe care spaniolii vor să-l vadă deja la naţionala mare este noul preferat al ”greilor” din vestiarul Barcelonei. Pentru Dembele ”creditul s-a terminat, la fel şi încrederea” anunţă Don Balon care subliniază că francezul ar urma să plece de pe Camp Nou ”cât mai rapid”. Suma pe care Barca a plătit-o pentru Dembele este de 125 de milioane de euro, o risipă de bani în opinia lui Lionel Messi, omul care face şi desface totul la gruparea blaugrana.

În vârstă de 22 de ani, Dembele a ajuns la Barcelona în 2017, după ce catalanii au câştigat un duel aprins pentru semnătura lui cu marea rivală, Real Madrid. Puştiul francez impresionase profund la Borussia Dortmund, acolo unde a stat doar un sezon, încheiat cu 10 goluri şi multe pase decisive. Cel mai dezechilibrant fotbalist din campionatul german în 2017-2018 a semnat cu Barca, deşi era dorit atât de Bayern Munchen, cât şi de Real Madrid, Manchester United sau Liverpool. Pentru gruparea de pe Camp Nou, Dembele a marcat 19 goluri în 72 de meciuri.

Afla mai multe despre: dembele 

viewscnt
Articole similare