Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ousmane Dembele, "bonusuri stratosferice" de la 3 cluburi din Premier League ca să semneze gratis!

Ousmane Dembele, "bonusuri stratosferice" de la 3 cluburi din Premier League ca să semneze gratis!

Premier League

Comentarii

Ousmane Dembele (24 de ani) are pe masă trei oferte importante din Premier League dacă nu-şi va prelungi contractul cu Barcelona, lucru puţin probabil să se întâmple având în vedere că negocierile cu catalanii par departe de a se finaliza cu succes. Trei echipe sunt gata să-i ofere "bonusuri startosferice" lui Dembele, dacă acesta semnează gratis.

Ousmane Dembele, "bonusuri stratosferice" de la 3 cluburi din Premier League ca să semneze gratis!

Contractul lui Ousmane Dembele cu Barcelona expiră în vară, iar francezul şi agentul său nu dau semne clare că-şi doresc să semneze o nouă înţelegere, având în vedere că negocierile durează de mai multă vreme. Xavi îl vrea pe Dembele în proiectul său şi îl conisderă "world-class", dar l-a exclus din lot pentru că nu semnează prelungirea.

Mundo Deportivo scrie că trei cluburi din Premier League îi oferă "bonusuri stratosferice" lui Ousmane Dembele dacă acesta va semna gratis. Spaniolii nu precizează exact depsre ce sume este vorba, dar având în vedere situaţia financiară grea a Barcelonei, e clar că nu se poate apropia de ofertele din Anglia.

Manchester United - Formaţia de pe Old Trafford este una dintre candidatele la semnătura lui Ousmane Dembele. Francezul e dorit la United, însă momentan nu există nicio ofertă oficială, deşi Barcelon a încercat să-l trimită de acum şi să-l ia împrumut pe Anthony Martial. E clar, însă, că englezii preferă să-l ia gratis pe Dembele şi să-i ofere lui bani la semnătură.

Newcastle - Cel mai bogat club din lume, "Coţofenele" caută nume mari interesate să joace pe St. James's Park pentru a ajuta la salvarea de la retrogradare. E clar că exită putere financiară la Newcastle, dar numele nu e foarte atractiv, având în vedere că e la retrogradare şi până la performanţa pe plan intern şi internaţional e drum lung.

Chelsea - "Albaştrii" au un an avantaj serios, chiar dacă sunt ultimii intraţi în cursă pentru Ousmane Demebele. Chelsea e gata să facă o ofertă pentru Dembele, care e dorit pe Stamford Bridge de fostul său antrenor de la Borussia Dortmund, sub comanda căruia a dat cel mai bun randament din carieră, Thomas Tuchel.

Afla mai multe despre: ousmane dembeletransferofertepremier league 

viewscnt
Articole similare