Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ousmane Dembele pleacă de la Barcelona! Super-jucătorul pe care îl poate obţine Barca la schimb

Ousmane Dembele pleacă de la Barcelona! Super-jucătorul pe care îl poate obţine Barca la schimb galerie foto

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona vrea să îşi regleze balanţa financiară până când se va închide sezonul financiar 2019-2020, adică la 30 iunie, astfel că pregăteşte mai multe plecări de la echipă, chiar dacă perioada de mercato nu a început în mod oficial.

În această perioadă, Barcelona negociază cu Juventus mai multe posibile transferuri. "Bătrâna doamnă" a încercat aducerea lui Arthur Melo, însă cel poreclit "noul Xavi" pe Camp Nou a refuzat să vină în Italia.

În schimb, Barcelona îl vrea pe Miralem Pjanic, mijlocaşul bosniac care a intrat în dizgraţia lui Maurizio Sarri la Torino. El Mundo Deportivo scrie că Ousmane Dembele ar putea intra în această tranzacţie. Barca vrea să renunţe la Dembele din cauza problemelor pe care le are cu accidentările, iar francezul ar putea să îmbrace tricoul bianconero din sezonul viitor. 

Ousmane Dembele pleacă de la Barcelona

Însă tocmai din cauza problemelor medicale, Juventus nu vrea să îl transfere definitiv pe Dembele. Presa spaniolă avansează ideea conform căruia Dembele va fi inclus în transferul lui Pjanic, însă Juventus vrea să îl împrumute pentru un sezon, iar apoi dacă totul este în regulă, francezul ar urma să fie transferat definitiv. 

  • 19 goluri şi 17 assist-uri a adunat Dembele în tricoul blaugrana

56.000.000 de euro este cota lui Ousmane Dembele, potrivit transfermarkt.com. Campionul mondial poate reîncepe antrenamentele normale la începutul lunii iunie. 

Afla mai multe despre: dembelebarcelonajuventus 

viewscnt
Articole similare