Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ousmane Dembele şi-a decis viitorul şi i-a anunţat pe şefii Barcelonei! Ce are de gând starul francez

Ousmane Dembele şi-a decis viitorul şi i-a anunţat pe şefii Barcelonei! Ce are de gând starul francez

FC Barcelona

Comentarii

Ousmane Dembele (22 de ani) vrea să-şi prelungească actualul contract cu FC Barcelona. Înţelegerea francezului expiră în 2022, dar fotbalistul îşi doreşte să semneze un nou contract, care-i prelungească şederea pe Camp Nou. Ousmane Dembele e unul dintre cei mai importanţi jucători ai formaţiei blaugrana.

Ousmane Dembele şi-a decis viitorul şi i-a anunţat pe şefii Barcelonei! Vrea să semneze un nou contract

Sosit pe Camp Nou în 2017, Ousmane Dembele a fost chinuit de multe accidentări care l-au împiedicat să se exprime la adevăratul potenţial. Starul, campion mondial în 2018 cu naţionala Franţei, a revenit după ultima accidentare care l-a ţinut departe de teren şase luni şi pare că şi-a găsit într-un final ritmul. Actualul său contract cu FC Barcelona expiră în 2022, una dintre priorităţile conducerii fiind să-i prelungească francezului înţelegerea.

Sport scrie că Dembele vrea şi el să rămână la FC Barcelona şi să-şi pună semnătura pe un nou contract cu formaţia catalan. Sursa citată scrie că francezul e foarte fericit la echipa antrenată de Ronald Koeman şi a comunicat şefilor disponibilitatea de a negocia un nou contract. Având în vedere deschiderea părţilor pentru reînnoirea contractului, e foarte posibil să se ajunngă repede la o înţelegere.

Dacă nu va ajunge la o înţelegere cu francezul, Barcelona îl poate pierde gratis pe Ousmane Dembele în vara lui 2022. Ziar apropiat de clubul de pe Camp Nou, Sport scrie că francezul nu se grăbeşte să semneze, deşi îşi doreşte asta. Asta pentru că Manchester United îl vrea pe Old Trafford dacă nu reuşeşte să-l transfere pe Jadon Sancho de la Borussia Dortmund.



Având în vedere situaţia economică în care se află Barcelona, cu datorii de peste un miliard, e greu de crezut că trupa blaugrana îi poate oferi un contract multimilionar lui Dembele. În acest sezon, Ousmane Dembele a jucat 21 de meciuri la FC Barcelona, timp în care a marcat de şase ori şi a livrat trei pase de gol. Per total, Dembele a strâns 95 de partide în tricoul catalanilor şi a marcat de 25 de ori, livrând şi 19 pase de gol.

  • 50 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Ousmane Dembele în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: ousmane dembelecontractfc barcelonaviitoranunt 

viewscnt
Articole similare