Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ousmane N'Doye a confirmat că Demba Ba şi Colţescu "s-au înţeles". Senegalezul a reuşit să intermedieze o convorbire între cei doi

Ousmane N'Doye a confirmat că Demba Ba şi Colţescu "s-au înţeles". Senegalezul a reuşit să intermedieze o convorbire între cei doi

Fotbal

Comentarii

Ousmane N'Doye a anunţat faptul că le-a făcut legătura lui Colţescu şi lui Demba Ba, iar aceştia "S-au Înţeles".

Ousmane N'Doye a confirmat că Demba Ba şi Colţescu "S-au Înţeles"

Ousmane N'Doye a anunţat faptul că le-a făcut legătura lui Colţescu şi lui Demba Ba şi a confirmat faptul că cei doi s-au înţeles asupra conflictului de la meciul lui PSG cu Basaksehir.

"Am aflat numărul lui Colţescu, i-am spus că sunt alături de el şi că ştiu că nu e rasist deloc. A fost o neînţelegere, a vrut să arate spre bancă. Am vorbit cu Demba Ba, e prietenul meu foarte bun, eu i-am dat pasa să dea primul gol la naţională. I-am explicat şi el a înţeles foarte bine. I-am dat numărul lui Sebi şi i-am zis să-l sune, să vorbească. Fără televizor, fără nimic.

Era frumos să fac asta şi am făcut-o. Demba e senegalez, la fel ca mine. Au vorbit, s-au înţeles foarte bine, amândoi m-au sunat înapoi şi mi-au zis că sunt fericiţi. Demba Ba mi-a zis că Sebi e un om foarte bun, la fel şi Colţescu despre Demba Ba. S-au înţeles. Eu nu am văzut rasism în România şi i-am explicat şi lui Demba Ba. El a spus că nu a auzit nimic urât de la Colţescu, dar crede că nu trebuia folosit cuvântul negru în stadion. El nu a zis că e rasism, a spus doar că nu poţi să foloseşti cuvântul ăsta pe stadion", a spus N'Doye pentru ProTV.

Afla mai multe despre: n doye demba ba sebastian coltescu 

viewscnt
Articole similare