Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ousmane N'Doye s-a implicat să rezolve scandalul anului: ”Este un jucător cunoscut în România”

Ousmane N'Doye s-a implicat să rezolve scandalul anului: ”Este un jucător cunoscut în România”
Comentarii

Retras din activitate, Ousmane N'Doye s-a implicat să rezolve cel mai mare scandal din ultimii ani, în care a fost implicată o brigadă de arbitri din România. Josep Vandellos, avocatul lui Sebastian Colţescu, a confirmat că N'Doye a intermediat un dialog între clientul său şi fotbalistul Demba Ba.

Sebastian Colţescu a fost acuzat de rasism după ce s-a referit la Pierre Webo ca la ”cel negru de acolo”, în timpul meciului PSG - Istanbul Başakşehir. Partida a fost oprită şi Demba Ba a fost unul dintre cei care i-au cerut explicaţii arbitrului român. Între timp, lucrurile s-au mai calmat. Avocatul lui Sebastian Colţescu susţine că Ousmane N'Doye a intermediat o discuţie între arbitru şi Demba Ba, dialog care a detensionat relaţia dintre cei doi.

N'Doye a rezolvat scandalul dintre Sebastian Colţescu şi Demba Ba

Conaţional cu Demba Ba, Ousmane N'Doye n-a stat cu mâinile în sân. Fostul fotbalist al lui FC Vaslui şi Dinamo a profitat de relaţia bună pe care o are cu Demba Ba şi a stins scandalul dintre fotbalistul lui Istanbul Başakşehir şi Sebastian Colţescu.

Josep Vandellos, avocatul lui Sebastian Colţescu, a confirmat că acest dialog a avut loc şi cei doi au lămurit la telefon motivele care au dus la scandalul din timpul meciului PSG - Istanbul Başakşehir.

”(A existat vreo discuţie între Webo şi Colţescu?) Nu, din câte ştiu eu, a existat o discuţie telefonică cu Demba Ba, care a fost intermediată de N'Doye, un jucător cunoscut în România şi această convorbire a fost bine, şi-au explicat neînţelegerile, dar atât. Dar nu a existat o discuţie cu Webo”, a declarat Josep Vandellos pentru Telekom Sport.

Între timp, inspectorul desemnat de UEFA să analizeze incidentele de la acel meci a terminat ancheta şi a scris în raport că Sebastian Colţescu şi Octavian Şovre nu se fac vinovaţi de rasism. Raportul va fi analizat de membrii Comisiei de Disciplină UEFA, care vor lua o decizie.

Demba Ba a confirmat şi el că N'Doye a intermediat discuţia cu Sebastian Colţescu

Într-un interviu acordat la mijlocul lunii decembrie 2020, Demba Ba a purtat o conversaţie cu Sebastian Colţescu. Atacantul lui Istanbu Başakşehir a recunoscut că a acceptat să dialogheze cu arbitrul român abia după intervenţia lui Ousmane N'Doye.

”Cineva pe care n-am putut să-l refuz (n.r. probabi Ousmane N'Doye) mi-a spus că arbitrul vrea să vorbească cu mine. Am zis OK şi apoi Colţescu m-a sunat. Mi-a spus că-i pare rău pentru ceea ce s-a întâmplat şi a subliniat că el nu este o persoană rasistă. Cazul este închis pentru mine”, a declarat Demba Ba, citat de hurriyetdailynews.com.

Afla mai multe despre: ousman n'doye 

viewscnt
Articole similare