Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ousmane Viera nu poate fi suspendat de Comisia de Disciplină a FRF! Regulamentul îi ia apărarea fundaşului | Precedentul Gabi Mureşan

Ousmane Viera nu poate fi suspendat de Comisia de Disciplină a FRF! Regulamentul îi ia apărarea fundaşului | Precedentul Gabi Mureşan

Fotbal

Comentarii

Ousmane Viera, fundaşul central al celor de la Sepsi, care a avut o intrare criminală asupra lui Ianis Hagi în meciul de vinerea trecută de la Sf. Gheorghe, nu va fi sancţionat în niciun fel de Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal.

Cum el nu a fost eliminat pe teren de către arbitrul Marcel Bârsan, comisia nu are suport regulamentar pentru a judeca şi a penaliza un fotbalist pe baza probei video! Regulamentul e clar şi spune la articolul 90 că "Deciziile arbitrului luate în timpul jocului de fotbal (de la intrarea până la ieşirea acestuia de pe terenul de joc) sunt definitive"!
 
Tocmai acesta a fost motivul pentru care în urmă cu 4 ani şi jumătate, suspendarea iniţială de 16 etape încasată de Gabi Mureşan, care l-a lovit cu cotul în faţă pe Raul Rusescu, accidentâdu-l grav în meciul ASA - FCSB, a fost anulată de Comisia de Recurs!
 
Inclusiv, Tribunalul de Arbitraj Sportiv, a decis atunci că Mureşan nu poate fi suspendat din momentv ce ROAF-ul nu prevede posibilitatea ca un jucător care nu a fost sancţionat de arbitru să poată fi tras la răspundere după imaginile TV.
 

Afla mai multe despre: vierahagideciziacomisiefrf 

viewscnt
Articole similare