Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OUT de la CFR Cluj! Decizia de ultimă oră luată de şefii clubului cu cel mai bun jucător din era Dan Petrescu

OUT de la CFR Cluj! Decizia de ultimă oră luată de şefii clubului cu cel mai bun jucător din era Dan Petrescu

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a cucerit fără probleme titlul în ultimele trei sezoane, însă, odată cu plecarea lui Dan Petrecu de pe banca tehnică a echipei, ardelenii au intrat într-o nouă eră, iar acum se pregătesc să se despartă de mai mulţi jucători importanţi.

CFR Cluj a făcut legea în ultimele trei sezoane în Liga I. Cu Dan Petrescu pe banca tehnică şi cu jucători cu mare experienţă, ardelenii n-au avut nicio problemă în lupta pentru titlu cu FCSB sau cu Universitatea Craiova. În plus, pe lângă cele trei campionate consecutive cucerite în 2018, în 2019 şi în 2020, CFR Cluj a obţinut rezultate notabile şi în Europa.

Campioana României a fost aproape de a intra în grupele Ligii Campionilor, iar în stagiunea anterioară a reuşit chiar calificarea în 16-imile Europa League, unde a reuşit să încheie neînvinsă dubla manşă cu Sevilla, echipa care, ulterior, a şi cucerit trofeul. Deşi a intrat şi în acest sezon în grupele Europa League, toamna anului 2020 n-a fost prea fericită pentru CFR Cluj.

OUT de la CFR Cluj! Decizia de ultimă oră luată de şefii clubului cu cel mai bun jucător din era Dan Petrescu

Ardelenii n-au mai avut rezultatele aşteptate în Liga I sau în cupele europene, iar Dan Petrescu a fost demis de pe banca tehnică a campioanei României, la finalul lunii noiembrie. Odată cu revenirea lui Edward Iordănescu la conducerea echipei, CFR Cluj a intrat într-o nouă eră, iar pauza de iarnă se anunţă a fi una incendiară pentru ardeleni.

Pe lângă transferurile pregătite de şefii clubului, campioana României se pregăteşte să se şi despartă de mai mulţi jucători importanţi. În aceste zile, CFR Cluj negociază plecarea lui Damjan Djokovic, iar Billel Omrani pare că are şi el zilele numărate sub comanda lui Edward Iordănescu. Deşi a fost unul dintre cei mai importanţi jucători din lot în sezoanele în care CFR a dominat Liga I, atacantul francez nu vrea să-şi mai prelungească înţelegerea care va expira în luna iunie, astfel că antrenorul ardelenilor nu se va mai baza în acest sezon pe serviciile lui Omrani.

De altfel, conform fanatik.ro, şefii CFR-ului i-au stabilit preţul de 500 de mii de euro atacantului francez, care, de altfel, la reunirea echipei, a fost anunţat că nu va mai evolua pentru clujeni în actualul sezon.

  • 8 meciuri a strâns Billel Omrani în actualul sezon pentru CFR Cluj, în toate competiţiile
  • 2 milioane de euro este cota lui Omrani, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescubillel omrani 

viewscnt
Articole similare