Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OUT de la Dinamo! Andrei Nicolescu şi-a pierdut răbdarea şi a renunţat la unul dintre gafeurii echipei

OUT de la Dinamo! Andrei Nicolescu şi-a pierdut răbdarea şi a renunţat la unul dintre gafeurii echipei

Dinamo București

Comentarii

Dinamo s-a despărţit de goalkeeper-ul Filip Dujmovic, bosniacul care nu a reuşit să impresioneze la Dinamo.

Dinamo s-a despărţit de unul dintre gafeurii echipei. Anunţul făcut de clubul dinamovist

Clubul dinamovist l-a adus pe Dujmovic în vara lui 2022, atunci când echipa se afla în Liga 2. Portarul a fost titular în multe meciuri, dar nu a reuşit să impresioneze, iar după mai multe gafe ale acestuia, Dinamo l-a transferat pe Adnan Golubovic, actualul titular al postului.

Astfel, Andrei Nicolescu încearcă să renunţe la serviciile tuturor fotbaliştilor pe care antrenorul Kopic nu se mai bazează pentru a putea face loc altor jucători în această iarnă. Scopul este unul foarte clar: salvarea de la retrogradare.

„Mulţumim, Filip Dujmovic!

Dinamo 1948 Bucureşti şi portarul bosniac Filip Dujmovic au convenit în această seară, pe cale amiabilă, încetarea raporturilor contractuale, anunţă clubul nostru prin intermediul paginilor oficiale de comunicare. 

Transferat în luna august a anului 2022, într-un moment complicat al echipei noastre în Liga 2, Filip Dujmovic a adunat 21 de meciuri în poarta dinamoviştilor, fiind unul dintre "câinii" de bază ai revenirii în SuperLigă. 

"Un an şi jumătate în care m-am simţit cu adevărat un <câine>. Am trăit momente de vis alături de suporterii dinamovişti şi nu voi uita niciodată drumul de la agonia ligii secunde la bucuria promovării. Mulţumesc, Dinamo!", a declarat Filip Dujmovic.

Mult succes în carieră, Filip Dujmovic!”, a fost comunicatul emis de Dinamo Bucureşti.

 

Afla mai multe despre: filip dujmovicdinamosuperliga 

viewscnt
Articole similare