Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OUT de la Dinamo în pauza de iarnă! Nicolescu nu a mai suportat şi face curăţenie în lot

OUT de la Dinamo în pauza de iarnă! Nicolescu nu a mai suportat şi face curăţenie în lot

Dinamo București

Comentarii

Dinamo Bucureşti a anunţat despărţirea de Cătălin Ţîră (29 de ani).

Cătălin Ţîră a părăsit-o pe Dinamo în această pauză de iarnă. Fotbalistul în vârstă de 29 de ani a părăsit-o pe Dinamo după ce a semnat în vara anului 2022, când echipa se afla în Liga 2, în lupta pentru promovarea în Superliga.

Fotbalistul cotat la 100.000 de euro, conform transfermarkt.com, a jucat nouă partide în tricoul lui Dinamo, în actualul sezon de Superliga.

Cătălin Ţîră s-a despărţit de Dinamo

Din cele nouă meciuri bifate, Ţîră a prins doar 152 de minute, timp în care nu a reuşit să marcheze sau să ofere o pasă decisivă.

33 de meciuri a strâns Ţîră la Dinamo, de la venirea sa din postura de jucător liber de contract, în august 2022. A marcat de două ori şi a furnizat o pasă decisivă.

”Mulţumim, Cătălin Ţîră! Dinamo 1948 Bucureşti şi atacantul Cătălin Ţîră au convenit astăzi, pe cale amiabilă, încetarea raporturilor contractuale, a anunţat administratorul special Andrei Nicolescu.

Mult succes în carieră, Cătălin Ţîră!”, a anunţat Dinamo, în cadrul unei postări pe reţelele sociale.

De-a lungul carierei, Ţîră a mai evoluat la cluburi precum Rapid, Viitorul, Voluntari, FC Braşov, Neftchi Baku, Suduva şi Concordia Chiajna.

Afla mai multe despre: dinamocatalin tiraandrei nicolescu 

viewscnt
Articole similare