Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OUT de la Dinamo! Ovidiu Burcă a ajuns la capătul răbdării şi a luat o decizie importantă

OUT de la Dinamo! Ovidiu Burcă a ajuns la capătul răbdării şi a luat o decizie importantă
Comentarii

Dinamo va juca la Oradea împotriva celor de la FC Bihor, în grupele Cupei României.

OUT de la Dinamo! Ovidiu Burcă a ajuns la capătul răbdării şi a luat o decizie importantă

Înainte de meci, care va avea loc vineri, de la 20:30, antrenorul Ovidiu Burcă a luat o decizie importantă. Tehnicianul „câinilor roşii” a decis să-l scoată din lot pe Cătălin Ţiră, atacantul dinamovist care nu s-a bucurat de susţinerea fanilor de-a lungul timpului.

La meciul din campionat dintre Dinamo şi CFR Cluj, scor 1-1, atacantul formaţiei din Ştefan cel Mare a fost huiduit copios de galeria clubului. Fotbalistul a făcut parte din lotul lui Dinamo şi sezonul trecut, în Liga 2, însă nici acolo nu a reuşit să se adapteze şi să fie decisiv pentru echipa bucureşteană.

Astfel, Ovidiu Burcă a luat decizia de a-l scoate din lot, ba chiar nu ar mai intra deloc în planurile sale, potrivit Radio Dinamo.

„Meciurile de Cupă sunt complicate pentru că jucăm la Oradea, sunt meciuri ai totul de pierdut. Trebuie să ne ridicăm la cel mai înalt nivel, avem un lot care ne permite să facem modificări, pentru a avea schimbări cu UTA şi Oradea, va trebui să gestionăm bine săptămâna asta. Gândindu-mă că jucăm vineri, luni, probabil vor fi schimbări în echipă”, a declarat Ovidiu Burcă la conferinţa de presă.

Cupa României este mai mult un obiectiv de orgoliu pentru Dinamo, având în vedere că formaţia se află în insolvenţă. Chiar dacă ar reuşi să câştige trofeul, dinamoviştii nu ar avea drept de a juca în competiţiile europene.

Afla mai multe despre: ovidiu burcadinamocatalin tira 

viewscnt
Articole similare