Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OUT de la echipă după Poli Iaşi - FCSB! Prima decizie importantă luată de club: „Ne vom despărţi de el!”

OUT de la echipă după Poli Iaşi - FCSB! Prima decizie importantă luată de club: „Ne vom despărţi de el!”

CSM Poli Iași

Comentarii

Poli Iaşi a fost învinsă clar de FCSB pe teren propriu, scor 1-3, în Superliga României.

OUT de la echipă după Poli Iaşi - FCSB! Prima decizie importantă luată de conducătorii clubului

Cornel Şfaiţer, preşedintele de la Poli Iaşi, a spus care va fi prima decizie importantă luată de club după această înfrângere dureroasă: Renunţarea la Nicolas Samayoa. Fundaşul din Guatemala a comis fault la ambele penalty-uri primite de FCSB, transformate ulterior de Florinel Coman.

Moldovenii au fost nemulţumiţi de prestaţia fundaşului şi susţin că cel mai probabil se va renunţa la serviciile sale.

„Cu două penalty-uri pe care le-a făcut Samayoa, aşa este, am avut mai mulţi răciţi ca FCSB. O să vedem dacă îl ţinem sau nu. Este un jucător interesant, dar se vede că este într-o formă slabă.

A făcut penalty şi pentru naţionala ţării lui la ultima convocare. Da, din păcate are mai multe penalty-uri comise decât galbene. O să facem o analiză şi vedem ce aducem. 

Încercăm să ne întărim în toate compartimentele. Sunt sigur că şi contracandidatele noastre vor face acelaşi lucru. Iarna este destul de complicat, avem ceva soluţii, dar vacanţa şi timpul de pregătire este foarte scurt.

Pe 19 ianuarie ne aşteaptă deja meciul cu Sepsi. Claudiu Belu-Iordache nu s-a adaptat. La meciul cu Zalău din Cupa României nu a intrat bine, apoi cu Rapid au fost probleme. S-a tot accidentat.

Deschidere din partea noastră a fost. Probabil ne vom despărţi de el. Din nucleul de 27-29 de jucători, sunt multe probleme. Nu toţi jucătorii se pot acomoda şi nu poţi mereu să faci doar transferuri reuşite.

Vom încerca să greşim cât mai puţin cu jucătorii pe care îi aducem. Dar nu avem nicio garanţie. Pe jucătorii străini nu poţi să îi cunoşti 100%, chiar dacă facem scouting”, a declarat Cornel Şfaiţer, potrivit Fanatik.

Afla mai multe despre: poli iasifcsbsuperliga 

viewscnt
Articole similare