Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OUT de la FCSB după doar trei meciuri? Nu l-a convins pe Gigi Becali. ”Înainte era Pele. Acum, untul de pe pâine s-a topit?”

OUT de la FCSB după doar trei meciuri? Nu l-a convins pe Gigi Becali. ”Înainte era Pele. Acum, untul de pe pâine s-a topit?”

FCSB

Comentarii

Unul dintre jucătorii aduşi de Gigi Becali în această iarnă la FCSB ar putea să plece deja de la echipă, dacă nu reuşeşte să-l facă pe patronul echipei să-şi schimbe părerea despre el.

Luis Phelipe a ajuns în această iarnă de la Poli Iaşi la FCSB, dar poate face cale întoarsă. Gigi Becali s-a convins cu privire la jucătorul brazilian după doar trei meciuri.

Gigi Becali ar putea scăpa de un jucător pe care abia l-a transferat la FCSB. Ce echipă l-ar putea aduce

Finanţatorul vicecampioanei României a dat de pământ cu fotbalistul sud-american, după meciul cu Farul, căruia i-a dat un ultimatum.

Dacă nu-l îmbunează pe Gigi Becali cu privire la evoluţiile sale, Luis Phelipe s-ar putea întoarce la Poli Iaşi după numai 180 de minute bifate la echipa roş-albastră.

În Moldova este aşteptat cu braţele deschide de Leo Grozavu, care nu ar spune nu unei reveniri a fotbalistului brazilian pe care l-a avut sub comandă în jumătate de sezon.

”Ce să mai comentez eu în plus acum? Eu am spus încă de la început că Luis Phelipe trebuia să mai stea la noi cel puţin şase luni ca să se mai prindă experienţă pentru un posibil transfer la FCSB. Eu unul ştiam că el o să treacă şi prin astea.

Când ajungi acolo trebuie să fii pregătit din toate punctele de vedere. Sau cine îl transferă trebuie să strângă despre el toate informaţiile. Dar pe mine nu mă mai miră nimic.

Acum trei săptămâni el era Pele pentru FCSB, era unt pe pâine, iar acum nici măcar unt pe pâine nu mai este? Untul de pe pâine s-a topit? Păi cum vine asta?

Eu cred că şi el şi-a luat toate măsurile de siguranţă şi cred că ştie să treacă peste aceste critici, mai ales când rămâi pe bancă după prima repriză. 

Aşa este la FCSB, iar eu zic că nu e treaba mea să vorbesc despre cum trebuie să gestioneze cei de acolo această situaţie cu el. Mă întrebaţi dacă l-aş lua înapoi la Poli Iaşi?

Eu unul aş avea nevoie de Luis Phelipe şi nu aş spune niciodată nu unei posibile reveniri. Deci nu exclud o asemnea posibilitate”, a declarat Leo Grozavu, conform Prosport.

Gigi Becali l-a transferat pe Luis Phelipe contra sumei de 200.000 de euro. Cota sa actuală de piaţă este de 500.000 de euro.

Afla mai multe despre: fcsbluis phelipepoli iasileo grozavugigi becalisuperliga 

viewscnt
Articole similare