Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OUT de la FCSB! ”Gigi Becali consideră că nu e bun, nu-l ajută. Trebuie să scape de el” | EXCLUSIV

OUT de la FCSB! ”Gigi Becali consideră că nu e bun, nu-l ajută. Trebuie să scape de el”  | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

FCSB a remizat contra celor de la FC Voluntari, scor 0-0, duminică, pe Arena Naţională, într-o partidă din etapa a 13-a din Superligă.

În acest duel, antrenorii Elias Charalambous şi Mihai Pintilii, sub atenta supraveghere a lui Gigi Becali, au operat cinci modificări, iar pe teren şi-au făcut apariţia Octavian Popescu, Ovidiu Popescu, Alexandru Băluţă, David Miculescu şi Cristi Ganea.

Basarab Panduru ”pariază” pe plecarea lui Damjan Djokovic

Prezent în studiourile Orange Sport, Basarab Panduru a sesizat lipsa unui jucător din acest meci. Nu a fost titular, dar nici nu a fost introdus pe teren pe parcurs.

Este vorba despre mijlocaşul croat Damjan Djokovic, cel care are unul dintre cele mai mari salarii de la FCSB. Cu toate acestea, nu are şi postul de titular asigurat. Ba mai mult, pare cu bagajele făcute în acest moment.

”Pandi” consideră că Gigi Becali s-a convins în cazul său şi îl va determina, prin varianta omiterii la jocurile importante, să-şi ceară singur plecarea în viitoarea perioadă de transferuri.

Djokovic pare că e out. Aşa mi se pare mie. Nu e pe logică. Gigi consideră că nu e bun, nu-l ajută, nu-i place, salariu mare şi trebuie să scape de el.

Probabil o să vină Djokovic acum, în iarnă, şi va spune: `Lăsaţi-mă să plec că vreau să joc. Nu vreau să stau`.

Acolo s-ar ajunge, dacă continuă să rămână pe bancă. Poate a avut ceva, habar n-am. Nu ştiu. Dar să nu-l bagi deloc...

Îi bagi pe toţi, numai pe el nu îl bagi. N-am înţeles nici schimbare Ganea-Radunovic. L-ai băgat pe Ganea ca să ce? Să-i centreze lui Băluţă?”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Damjan Djokovic a sosit la FCSB în vara lui 2023, liber de contract, iar până acum a bifat 16 prezenţe, 3 goluri şi o pasă decisivă pentru roş-albaştri.

  • 300.000 de euro este cota de piaţă a lui Damjan Djokovic, conform transfermarkt.de.

Afla mai multe despre: gigi becalibasarab pandurudamjan djokovic 

viewscnt
Articole similare