Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OUT de la FCSB! Gigi Becali, machiavelic în declaraţii: ”Îl dau. Ziceam că nu, pentru că mai aveam două meciuri”

OUT de la FCSB! Gigi Becali, machiavelic în declaraţii: ”Îl dau. Ziceam că nu, pentru că mai aveam două meciuri”

Fotbal

Comentarii

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali (65 de ani), a anunţat numele a trei jucători de care se va despărţi sigur în această iarnă: Cristian Ganea, Dorin Rotariu şi - surprinzător pentru unii - Damjan Djokovic.

În urmă cu o săptămână, Gigi Becali afirma că Damjan Djokovic nu se află pe ”lista neagră” din iarnă, deoarece ”poate fi un jucător util, care nu poate fi plasat lângă Rotariu şi Ganea”.

Gigi Becali renunţă şi la Damjan Djokovic

Acum, şeful de la FCSB s-a sucit şi a recunoscut că a făcut acea afirmaţie pentru ca mijlocaşul să fie apt mental pentru ultimele două partide de campionat din 2023, cu Hermannstadt (3-0) şi cu Poli Iaşi.

  • Cel mai probabil, principalul motiv pentru care Gigi Becali va încerca să scape de Damjan Djokovic este faptul că are un salariu mult prea mare pentru o rezervă - aproximativ 20.000 de euro pe lună.

Să vedem că o să ne despărţim de vreo câţiva jucători. Djokovic, Rotariu, Ganea, o să ne despărţim de ei. (n.r. - Djokovic pe lista neagră?) Da, păi ce să facem?

Am zis că nu ne despărţim de Djokovic că mai aveam două meciuri de jucat. Am zis ca să nu ştie. Djokovic este pe lista despărţirilor din iarnă. Facem selecţie, selecţie! Crema, crema!”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Mihai Stoica, neputincios în faţa deciziilor lui Gigi Becali

Din păcate pentru jucător, din nou, Mihai Stoica, mâna dreaptă a lui Gigi Becali, nu are niciun cuvânt de spus în această chestiune.

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB îl apreciază foarte mult pe Damjan Djokovic şi nu ar fi vrut ca mijlocaşul să plece de la echipă. Cel puţin nu în această iarnă.

"Djokovic e un băiat senzaţional, foarte deosebit de alţii. Am văzut foarte mulţi jucători cărora le place să se antreneze, dar cei care trec de o vârstă se antrenează aşa în 2/4, nu e cazul lui Djokovic. Eu n-am văzut jucător să se antreneze cu o aşa asiduitate.

Nu l-am văzut la un antrenamente să fie puţin sub ce e de obicei. Toată viaţa a fost titular, aici experimentează şi o situaţie de genul ăsta. E excepţional, un exemplu pentru toată lumea", declara Mihai Stoica, la Orange Sport, în urmă cu două săptămâni.

Afla mai multe despre: djokovicbecalirotariuganea 

viewscnt
Articole similare