Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OUT de la Rapid în pauza de iarnă! Dan Şucu s-a săturat şi renunţă la serviciile omului în care a avut mare încredere

OUT de la Rapid în pauza de iarnă! Dan Şucu s-a săturat şi renunţă la serviciile omului în care a avut mare încredere

Rapid

Comentarii

Rapid se pregăteşte de schimbări importante în această pauză competiţională de iarnă.

OUT de la Rapid chiar în pauza de iarnă! Dan Şucu s-a săturat şi renunţă la serviciile omului în care a avut mare încredere

Concret, este vorba despre atacantul Juvhel Tsoumou, care nu a reuşit să impresioneze cu nimic până acum la Rapid. Omul de gol a venit în plin sezon pentru a rezolva problema din atacul giuleştenilor după accidentarea lui Albion Rrahmani. 

Tsoumou nu a reuşit însă să iasă în evidenţă cu nimic şi va pleca în această iarnă, atunci când îi expiră contractul, anunţă gsp.ro.

De altfel, atacantul a bifat minute în doar 4 meciuri în acest sezon, iar unul dintre ele în Cupa României. În niciunul dintre meciuri nu a reuşit să înscrie. Mai mult decât atât, giuleştenii deja au au anunţat că l-au transferat pe Florent Hasani, un atacant care promite multe.

Tsoumou şi Kevin Soni, OUT din Giuleşti? Panduru: ”N-au fost niciodată din filmul Rapidului” | EXCLUSIV

Rapid a anunţat pe site-ul oficial că l-a transferat pe Florent Hasani. Acesta a semnat pe doi ani şi jumătate. După venirea noului atacant, au început primele întrebari. ”Ce faci cu Soni? Că o să vină şi Rrahmani”, a fost întrebarea principală după ultimul transfer făcut de Rapid. Basarab Panduru este de părere că cei doi vor dispărea din iarnă.

”Afară Soni, Tsoumi. Şi vin alţii că nu merge. Ştii ce zic ăştia de la Rapid... Nu sunteţi din filmul ăsta. Nu erau de la început. Ăla trebuia să meargă la Botoşani şi a ajuns la Rapid. Probabil că înţelegi că dacă vrei să faci ceva nu mai poţi aduce jucători care nu au jucat de 6 luni.

Ia mai bine golgheterul ăsta. Te duci la ţări din astea şi iei de acolo, că acum nu poţi să te duci nu ştiu pe unde, e clar... Dăm bani mai mulţi dar măcăr ştii că te ajută, dar măcăr o încerci corect”, a declarat Basarab Panduru pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: dan sucurapidjuvhel tsoumou 

viewscnt
Articole similare