Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OUT de la U Craiova. Prima plecare din era Reghecampf. Jucătorul a semnat deja cu un alt club din fotbalul românesc

OUT de la U Craiova. Prima plecare din era Reghecampf. Jucătorul a semnat deja cu un alt club din fotbalul românescgalerie foto
Comentarii

Universitatea Craiova are un parcurs aproape perfect cu Laurenţiu Reghecampf pe banca tehnică. Oltenii au câştigat şi meciul cu UTA, scor 3-0, şi au urcat provizoriu pe primul loc în clasamentul Superligii.

Universitatea Craiova a bifat şi unul dintre cele mai spectaculoase transferuri din această vară în Superligă. Jasmin Kurtic, mijlocaş cu sute de meciuri în Serie A, a semnat cu echipa patronată de Mihai Rotaru, pentru care a şi apucat să debuteze în meciul de vineri seara, cu UTA.

Pe lângă transferurile pe care le mai pregătesc, oficialii oltenilor lucrează intens şi la capitolul plecări. Conform fanatik.ro, nemulţumit de statutul său din cadrul lotului, Ionuţ Mitran le-a cerut conducătorilor Universităţii Craiova să-l lase să plece de la echipă.

Trimis de Eugen Neagoe la gruparea secundă a clubului, fundaşul dreapta de 21 de ani n-a primit şanse nici din partea lui Laurenţiu Reghecampf, astfel că a luat decizia de a semna cu o altă echipă.

Ionuţ Mitran a bătut deja palma cu CSM Slatina, din Liga a II-a.

Evaluat la 125 de mii de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com, fundaşul dreapta are în CV şi zece meciuri jucate pentru Universitatea Craiova, în Superligă şi în Cupa României.

Afla mai multe despre: u craiovareghecampf 

viewscnt
Articole similare