Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ouzounidis a vorbit despre albanezii de la KF Laci! ”Adversara noastră nu este o echipă slabă!” Grecul a ales lotul Universităţii Craiova pentru Conference League

Ouzounidis a vorbit despre albanezii de la KF Laci! ”Adversara noastră nu este o echipă slabă!” Grecul a ales lotul Universităţii Craiova pentru Conference League
Comentarii

Oltenii au trimis la UEFA lotul pe care se vor baza pentru Conference League. De pe listă lipsesc doar Paul Papp şi Mihai Roman, jucători care sunt indisponibili de mai mult timp.

Echipa din Bănie va zbura, marţi, cu un charter, pe ruta Craiova – Tirana, iar apoi va merge cu un autocar în localitatea Elbasan, unde joi, va juca contra lui KF Laci, partida din turul 2 preliminar Conference League, de la ora 20:00. 

Sezonul trecut, în Europa League, Craiova a trăit o adevărată umilinţă contra celor de la Lokomotiv Tbilisi, iar acum, Marinos Ouzunidis le solicită elevilor săi foarte multă concentrare. 

”Va fi un meci dificil cu Laci, fiindcă adversara noastră nu este o echipă slabă!”

”Va fi un meci dificil cu Laci, fiindcă adversara noastră nu este o echipă slabă. I-am văzut împotriva celor de la Podgorica şi ne-am convins că nu sunt un oponent modest. În Europa toate meciurile sunt dificile, iar dacă nu eşti concentrat şi dacă vom crede că suntem calificaţi fără să jucăm, atunci vom face o uriaşă greşeală.

Trebuie să ne recuperăm până la ora meciului, să vedem pe cine putem conta, fiindcă avem ceva probleme medicale la echipă, cu Vătăjelu, cu Baiaram, să vedem dacă-l vom putea recupera pe Antoine Conte. Cel mai important în acest moment este să lucrăm în echipă”, a declarat Marinos Ouzounidis.

Returul partidei se va juca pe 29 iulie, la Craiova, cu porţile închise. În cazul în care oltenii vor trece de KF Laci, ei ar putea juca cu: Dundalk (Irlanda) / Levadia Tallinn (Estonia), Hafnarfjördur (Islanda) / Rosenborg (Norvegia) sau pe Anderlecht Bruxelles (Belgia). Meciurile din turul 3 preliminar Conference League se vor disputa pe 5 şi 12 august.

Ce lot a ales Ouzounidis pentru Conference League:

Portari: Mirko Pigliacelli, David Lazar, Laurenţiu Popescu, Denis Rusu.

Fundaşi: Mihai Bălaşa, Nicuşor Bancu, Marius Constantin, Antoine Conte, Valerică Găman, Bogdan Vătăjelu, Ştefan Vlădoiu, Ionuţ Mitran.

Mijlocaşi: Alexandru Cicâldău, Mihai Căpăţînă, Ovidiu Bic, Alexandru Cîmpanu, Matteo Fedele, Alexandru Mărieş, Vasile Constantin, Alexandru Mateiu, Dan Nistor, Reagy Ofosu, Gustavo Vagenin, Ştefan Baiaram, Vladimir Screciu, Marian Danciu.

Atacanţi: Andrei Ivan, Elvir Koljic, Ivan Mamut, Jovan Markovic.

Afla mai multe despre: craiova-conference league-ouzounidis 

viewscnt
Articole similare