Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ouzounidis, apel către jucătorii săi: "Nu trebuie să le spun eu că au jucat prost, ei ştiu!". Grecul aşteaptă victoria cu Sepsi

Ouzounidis, apel către jucătorii săi: "Nu trebuie să le spun eu că au jucat prost, ei ştiu!". Grecul aşteaptă victoria cu Sepsi
Comentarii

Marinos Ouzounidis, antrenorul Craiovei, a vorbit la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Sepsi OSK din play-off-ul Ligii 1 şi a spus că nu şi-a pierdut încrederea în jucătorii săi, în ciuda înfrângerii suferite în faţa Academicii Clinceni (0-1). Totuşi, grecul n-a trecut peste insuccesul din etapa trecută.

Antrenorul grec se aşteaptă la un meci greu împotriva lui Sepsi, una dintre revelaţiile sezonului, ajunsă în play-off. Ouzounidis le-a transmis, însă, jucătorilor că aşteaptă să ia cele trei puncte împotriva formaţiei din Sf. Gheorghe. Tehnicianul aşteaptă un meci bun pentru a spăla ruşinea cu Clinceni.

"Sepsi e o echipă foarte bună, ne aşteptăm să fie un meci greu pentru noi. Cel mai important pentru mine e să ne îmbunătăţim evoluţiile.  În ultimul meci nu am jucat foarte bine, trebuie să jucăm mai bine. Nu mi-am pierdut încrederea în jucătorii mei, în echipă. Cred că a fost un meci slab făcut de noi şi e foarte important pentru echipă să meargă înainte, să încerce să joace mai bine şi să ia cele trei  puncte.

Jucătorii ştiu că nu au jucat bine, nu trebuie să le spun eu, sunt şi ei conştienţi, ei ştiu mai bine ce calităţi au, că pot juca mai bine şi au demonstrat asta până acum în ultimele jocuri", a spus Marinos Ouzounidis, la conferinţa de presă.

Meciul U Craiova - Sepsi se joacă miercuri, 5 mai, de la ora 19:00, în direct la Telekom Sport 1 şi telekomsport.ro, în etapa a 6-a din play-off-ul Ligii 1.

Afla mai multe despre: marinos ouzounidiscraiovaconferintaliga 1sepsi 

viewscnt
Articole similare