Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ouzounidis atacă decizia FRF-ului de a programa o etapă de sărbători: ”Este ciudat să joci de Paşti. Toţi vrem să fim cu familiile”. Ce spune de partida cu Clinceni

Ouzounidis atacă decizia FRF-ului de a programa o etapă de sărbători: ”Este ciudat să joci de Paşti. Toţi vrem să fim cu familiile”. Ce spune de partida cu Clinceni

Superliga

Comentarii

Academica Clinceni va primi vizita Craiovei duminică seara, de la ora 21:00. Meciul va fi transmis în direct pe Telekom Sport 1 şi telekomsport.ro.

În seara zilei de Paşti, Clinceni va primi vizita Craiovei, în a cincea etapă a play-off-ului. Deşi mai multe etape au avut loc în perioada sărbătorilor pascale de-a lungul timpului, Marinos Ouzounidis este nemulţumit de programul făcut de FRF.

Antrenorul grec a atacat decizia FRF-ului de a ţine meciuri în zilele Paştelui, acesta fiind de părere că sărbătorile trebuiesc petrecute cu familia. În ciuda nemulţumirii sale, acesta nu a uitat de importanţa partidei şi i-a avertizat pe jucătorii săi că jocul cu Academica va fi cel mai dificil din acest sezon.

Ouzounidis atacă decizia FRF-ului de a programa o etapă de sărbători

”Le-am spus băieţilor că meciul cu Clinceni va fi cel mai greu de până acum şi vreau să rămânem concentraţi. Suntem pe locul trei şi în primul rând trebuie să ne consolidăm acest loc, apoi ne vom gândi la locul doi şi dacă e cazul şi la locul unu.

Avem destule meciuri şi trebuie să ne gândim la următorul, să luăm totul pas cu pas. Vreau să rămânem concentraţi. Acum, cea mai dificilă partidă este cea cu Academica. O să vedem ce va fi. Avem câţiva jucători accidentaţi, dar sper să găsim soluţii.

Cu toată această situaţie legată de Covid este greu pentru jucători să evolueze din trei în trei zile, este ceva la care ar trebui să se gândească Federaţia, nu ştiu ce poate face, dar majoritatea echipelor nu apucă să se pregătească aşa cum trebuie.

Este ciudat să joci duminică, de Paşte. Toţi avem familii, avem copii, toţi vrem să fim cu familiile, dar nimeni nu se gândeşte la asta”, a declarat Marinos Ouzounidis, înaintea duelului cu Academica.

VIDEO | Rezumat Craiova - FCSB 2-0

Afla mai multe despre: liga 1play-off liga 1universitatea craiovamarinos ouzounidisacademica clinceniclinceni craiova 

viewscnt
Articole similare