Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ouzounidis, cu gândul la Cupa României după ce a batut-o pe FSCB! ”Ar fi o greşeală din partea noastră să credem că va fi un meci uşor”

Ouzounidis, cu gândul la Cupa României după ce a batut-o pe FSCB! ”Ar fi o greşeală din partea noastră să credem că va fi un meci uşor”
Comentarii

Universitatea Craiova s-a impus cu 1-0, împotriva FCSB-ului, într-un meci din etapa a 9-a din play-off-ul Ligii 1.

FCSB nu mai are şanse la titlu, iar majoritatea titularilor obişnuiţi au fost trimişi în vacantă. Unicul gol al întâlnirii a fost înscris de Cicâldău în minutul 55. 

La sfârşitul meciului, antrenorul grec a spus ca ar fi o prostie să creadă că va avea cu Astra un meci uşor în finala Cupei României.

”Este normal pentru ei. Acum vor să vadă şi alţi jucători. Multe echipe fac asta. Sper să jucăm mai bine în finală şi să câştigăm acel meci. O finală e o finală. E un singur meci. Ar fi o greşeală din partea noastră să credem că va fi un meci uşor”, a spus după meci Marinos Ouzounidis

Vătăjelu a declarat că este un obiectiv primordial câştigarea Cupei. 

”Nu cred că am făcut un joc extraordinar. Toată lumea se aştepată ca impotriva unei echipe de copii să castigi la pas. Atunci când joci cu fotbalişti mai tineri normal ca intervine o relaxare, chiar dacă tu te gândeşti 100% să fii la fel de concentrat cum ar fi jucat cu primul 11. 

Câştigarea cupei clar e un obiectiv primordial pentru noi in acel moment şi ar fi un lucru bun pentru toşi jucătorii. Va fi un meci de 3 ori mai greu decât cel din această seară”, a declarat Vătăjelu după meci. 

 

Afla mai multe despre: ouzounidis 

viewscnt
Articole similare