Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ouzounidis dă de înţeles că va continua la Craiova şi după sfârşitul actualei stagiuni: ”Trebuie să lucrăm mult la acest capitol din sezonul viitor”

Ouzounidis dă de înţeles că va continua la Craiova şi după sfârşitul actualei stagiuni: ”Trebuie să lucrăm mult la acest capitol din sezonul viitor”

Cupa României

Comentarii

Finala Cupei dintre Astra Giurgiu şi Universitatea Craiova a fost un meci fascinant, puternic disputat, cu oltenii câştigând în final. 3-2 s-au impus baieţii lui Ouzounidis, în urma prelungirilor, după 1-1 în primele 90 de minute.

Ozounidis a condus-o pe Craiova spre o a opta Cupă, dar parcursul său pe final de sezon a fost departe de covingător. Universitatea a şchiopătat spre linia de final şi a rămas pe locul al treilea în Liga 1 doar datorită meciului câştigat cu juniorii FCSB-ului. Mai mult, Nistor i-a salvat pe olteni în finala Cupei cu o prestaţie senzaţională, Astra dându-i o adevărată sperietură lui Ouzounidis.

Ouzounidis dă de înţeles că va continua la Craiova şi după sfârşitul actualei stagiuni

Astfel, acest triumf doar ascunde forma slabă a Craiovei din ultima perioadă şi era de aşteptat ca acesta să fie înlocuit de sezonul viitor. Însă, după câştigarea Cupei, antrenorul grec a dat de înţeles că va continua în Bănie şi după actuala stagiune.

”A fost un meci bun, în special pentru fani, pentru suporterii de la televizor. Pentru noi, a fost foarte, foarte greu. În primele 30 de minute am jucat foarte bine, am jucat rapid, am schimbat direcţia, ne-am mişcat.

După, am văzut şi lucrurile opuse, când ne-am pierdut minţile, am încercat să atacăm mai repede, fără să gândim. Trebuie să lucrăm mult la acest capitol din sezonul viitor, pentru că avem calitatea pentru a face acest lucru.

Îl ştim pe Dan. Când este într-un moment bun, este un jucător excepţional, dar în acelaşi timp, trebuie să se controleze mai mult. Este foarte greu să joci fără aportul fanilor. Îţi dau energie şi multe lucruri în timpul meciului.

De asemenea, câteodată pun prea mult presiune. Deja am câştigat un titlu în Cipru, acum o Cupă în România, sper că voi câştiga mai multe”, a declarat Marinos Ouzounids, după ridicarea Cupei României.

Afla mai multe despre: cupa românieimarinos ouzounidisuniversitatea craiovaastra craiova 

viewscnt
Articole similare