Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ouzounidis i-a trezit pe fotbaliştii de la U Craiova: "Dacă vom crede că e uşor, nu avem nicio şansă". Situaţia ultimilor fotbalişti transferaţi

Ouzounidis i-a trezit pe fotbaliştii de la U Craiova: "Dacă vom crede că e uşor, nu avem nicio şansă". Situaţia ultimilor fotbalişti transferaţi
Comentarii

Antrenorul Universităţii Craiova, Marinos Ouzounidis, a prefaţat partida cu Hermannstadt, din Liga 1. Grecul şi-a pus în gardă jucătorii, mai ales după ce sibienii au câştigat cu FCSB.

LIVE VIDEO | Universitatea Craiova - Hermannstadt, vineri, de la ora 20:30, pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro

"Pentru că ne apropiem de finalul sezonului regulat, toate meciurile sunt dificile. Nu mai sunt adversari uşori, toţi adversarii noştri sunt motivaţi, sunt puternici. Am văzut şi în meciul trecut, de aceea trebuie să tratăm fiecare meci în parte cu atenţie, cu concentrare şi cu atitudine, pentru a reuşi să câştigăm.

Rezultatul celor de la Hermannstadt cu FCSB ne-a făcut să fim mult mai atenţi, mult mai concentraţi, pentru că, aşa cum am spus, nu există adversari uşori în acest moment, toţi îşi doresc să obţină rezultate bune. Dacă vom crede că avem un meci uşor, nu avem nicio şansă.

Pentru mine este important ca echipa să joace bine, nu doar un singur jucător. Un jucător poate face diferenţa, dar meciurile le câştigă echipa. Avem destule probleme, şi la regula U21 este dificil un pic pentru antrenori. Bălaşa are nişte probleme, dar sperăm să-l recuperăm. A fost o accidentare de durată, trebuie să avem răbdare cu el.

Important este în acest moment ca băieţii care vor intra pe teren să îşi facă treaba aşa cum trebuie. Sper să fie mult mai bine la meciul cu Hermannstadt. S-a văzut oboseală la primele două meciuri. Acum venim acasă, cu un teren foarte bun, cu mai mult timp de recuperare, în care au putut să se odihnească şi jucătorii", a declarat Marinos Ouzounidis.

Noul antrenor de la U Craiova a anunţat că staff-ul trebuie să fie atent cu ultimii jucători transferaţi, Fedele şi Camara: "De asemenea, îl avem şi pe Matteo (n.r. - Fedele), avem jucători buni. Ei sunt jucători buni, dar nu sunt pregătiţi 100% să joace din primul minut. Trebuie să fim atenţi pentru că în astfel de situaţii, când un jucător nu e pregătit 100%, trebuie să fim atenţi să evităm accidentările. Pe Bălaşa îl vom vedea mâine cum se simte. Astăzi a făcut o parte din antrenament, nu este într-o stare atât de serioasă cum ne-am temut", a mai spus antrenorul grec al Universităţii Craiova.  

Afla mai multe despre: marinos ouzounidisu craiovauniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare