Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ouzounidis, în gardă înaintea meciului Craiovei cu FC Botoşani: "Îmi place stilul lor. Acum e un alt campionat, va fi dificil!"

Ouzounidis, în gardă înaintea meciului Craiovei cu FC Botoşani: "Îmi place stilul lor. Acum e un alt campionat, va fi dificil!"
Comentarii

Marinos Ouzounidis (52 de ani), antrenorul Craiovei, a vorbti la conferinţa de presă premergătoare meciului cu FC Botoşani, din play-off-ului Ligii 1.

Ouzounidis e consideră pe FC Botoşani o echipă bună şi a atras atenţia că meciul din play-off va fi diferit faţă de cel din sezonul regulat. Grecul a vorbit şi despre problemele echipei sale din ofensivă. "Botoşani e o echipă bună, îmi place stilul lor,  modul în care construiesc. Acum e un alt campionat, nu e la fel ca în sezonul regulat.  Dar cu siguranţă va fi un meci dificil pentru noi. Noi luptăm, suntem bine organizaţi, ce ne lipseşte în acest moment e decizia în faţa porţii. Trebuie să lucrăm la acest aspect, iar fiecare jucător şi om din staff trebuie să ajute  mai mult echipa. 

Construim bine până în treimea adversă, dar acolo avem unele probleme, la finalizare.  Dacă vom fi puţin mai concentraţi, cred că vom reuşi să profităm de ocazii.  Avem calitate să facem asta, avem jucători cu calitate. Dar ne lipeşte concentrarea la ultima pasă şi în momentul decisiv", a spus Marinos Ouzounidis, la conferinţa de presă.

Antrenorul oltenilor a vorbit şi despre revenirile lui Ivan şi Ofosu, care au revenit recent la antrenamente după accidentări. "Ei vor veni cu noi şi vom decide în ultimul moment. Amândoi se antrenează echipa, trebuie să vorbim cu ei şi să decidem dacă e bine să joace acum câteva minute, vom vedea. Vom discuta cu ei să vedem cum se simt şi apoi vom decide", a spus Ouzounidis.

Meciul FC Botoşani - U Craiova se joacă miercuri, 21 aprilie, de la 19:00, în etapa a doua din play-off-ul Ligii 1, în direct la Telekom Sport 1 şi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro

Afla mai multe despre: ouzounidisu craiova 

viewscnt
Articole similare