Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ouzounidis, luat prin surprindere la conferinţa de presă! Ce a păţit antrenorul Universităţii Craiova la finalul Supercupei României VIDEO

Ouzounidis, luat prin surprindere la conferinţa de presă! Ce a păţit antrenorul Universităţii Craiova la finalul Supercupei României VIDEO
Comentarii

Antrenorul Universităţii Craiova, Marinos Ouzounidis, a cucerit al doilea trofeu în România şi a avut parte de o surpriză din partea fotbaliştilor săi, în cadrul conferinţei de presă.

Marinos Ouzounidis, udat pe jucătorii Universităţii Craiova

Echipa din Oltenia a început perfect sezonul. U Craiova a câştigat cu campioana României, CFR Cluj, şi a pus mâna pe Supercupa României. Ouzounidis e antrenorul în care conducerea are încredere, iar acesta are şi susţinerea jucătorilor. 

La conferinţa de presă de pe Arena Naţională, grecul a fost întrerupt de fotbalişti, care au pătruns în sală şi l-au udat pe acesta, pentru a sărbători trofeul. "Nu ştiu dacă a fost bine că am câştigat trofeul (n.r. - că a fost udat)", a glumit principalul. 

Universitatea Craiova a câştigat Supercupa României cu CFR Cluj

Universitatea Craiova, deţinătoarea Cupei României, a câştigat în premieră Supercupa României, după ce a învins, sâmbătă, pe Arena Naţională, cu scorul de 4-2, după loviturile de departajare pe CFR Cluj, campioana Ligii I. 

La finalul celor 90 de minute, când scorul a fost 0-0, nu s-au mai disputat prelungiri, trecându-se direct la loviturile de departajare. 

Antrenorul CFR Cluj, Marius Şumudică, a fost foarte dezamăgit de pierderea Supercupei României, primul lui meci ca antrenor al campioanei şi nu a vrut să vorbescă foarte mult despre partida de sâmbătă. Antrenorul echipei CS Universitatea Craiova, Marinos Ouzounidis, a recunoscut că a câştigat şi cu noroc Supercupa României în faţa formaţiei CFR Cluj.

 

Afla mai multe despre: universitatea craiovamarinos ouzounidis 

viewscnt
Articole similare