Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ouzounidis planifică deja stagiunea viitoare: "Am înţeles nişte lucruri pentru sezonul viitor”. Ce a spus după calificarea în finala Cupei

Ouzounidis planifică deja stagiunea viitoare: "Am înţeles nişte lucruri pentru sezonul viitor”. Ce a spus după calificarea în finala Cupei

Cupa României

Comentarii

Viitorul Tg. Jiu a primit vizita Craiovei în returul semifinalelor Cupei României. Partida s-a terminat cu scorul de 2-2, iar Universitatea s-a calificat, cu 5-2 la general.

Craiova a trimis mai multe rezerve în teren la returul cu Tg. Jiu, având în vedere avantajul aproape insurmontabil de 3-0 obţinut în tur. Trupa lui Ouzounidis a avut parte de un început dezastros de meci, plin de greşeli individuale, însă a reuşit să obţină calificare.

A confirmat Ouzounidis că va rămâne la Craiova!?

În urma partidei, Ouzounidis a clarificat că obţinerea Cupei României este principalul obiectiv al oltenilor, nemaiavând şanse de a se impune în campionat. În plus, antrenorul grec a dat de înţeles că va rămâne pe Ion Oblemenco şi sezonul viitor.

"După rezultatul din tur, era clar că vom ajunge în finală. Am folosit jucători care nu prea au mai evoluat. De unii sunt mulţumit, de alţii nu. Normal că nu au avut ritmul dorit, am făcut cadouri adversarilor. Suntem mulţumiţi că jucăm în finală, dar asta este importantă doar dacă o câştigi.

O finală este o finală, e un singur meci, nu ştii ce se va întâmpla. Meciurile cu CFR şi FCSB trebuie să le jucăm pentru noi şi să ne pregătim pentru finală. Titlul este greu de obţinut, am făcut greşeli, dar am înţeles nişte lucruri pentru sezonul viitor", a declarat Ouzounidis.

Afla mai multe despre: cupa românieimarinos ouzounidisuniversitatea craiovaviitorul pandurii tg. jiu 

viewscnt
Articole similare